Vizsgaidőszakban ti sem tudtok szálkásítani? Már akinek van.
Figyelt kérdés
Egyszeruen tobb tapanyagot igenylek ilyenkor.2016. máj. 21. 20:58
1/8 anonim válasza:
Komolyabb szellemi tevékenységet nem lehet űzni hosszabb távon alacsony ch-val, kalóriadeficitben.
2/8 anonim válasza:
Ne koplalj, csak vegyyél vissza pár 100 kaloriát, gondolom nem versenyre száradsz
3/8 Cortez70 válasza:
Nem kell ez esetben szálkásítani.
4/8 anonim válasza:
Nálam zh időszakban is meggondolandó lenne, mert leszívja az agyam a kevés ch, nehezebben tudok gondolkodni.
5/8 anonim válasza:
Nekem nem probléma, szellemi munkát végzek, mellette egyetem, napi 5-6 óra alvással. Az, hogy 100 vagy 200g ch-t viszek be, rohadtul nem befolyásol semmit, így is úgy is baromi fáradt vagyok folyamatosan.
6/8 anonim válasza:
Én próbáltam pár éve egyik vizsgaidőszakban ,hát tragikusan sikerült. Azóta vizsgaidőszakban semmiképp, sőt zh-k előtt sem az a legfontosabb. Majd egyetem után lesz rá elég időm. Igaz nyár előtt így szívás, de ha nem versenyre készülsz akkor vizsgaidőszakba is simán tartható egy vállalható forma edzés mellett.
7/8 anonim válasza:
Én sem vagyok kalóriadeficitben vizsgaidőszak alatt, alapból úgy kell felfogni, hogy a tanulás a prioritás ilyenkor és UV-kal együtt is, max. július első napjaiig tart, tehát nem konstans állapot, nem kell túldrámázni.
Edzeni minden másnap megyek - súlyzós edzés és kis kardió. Edzésben sem az új max felállításán kell dolgozni.
Ja és nyilván függ az adott egyetemtől is, hogy mondjuk orvosin vagy jogon vagy, ahol tényleg tanulnod kell vagy vmi kamu büfészakon.
8/8 anonim válasza:
Nem is akarok olyankor, kell a CH a szellemi munkához. Egy évben van két vizsgaidőszak, szerintem ki lehet bírni addig, hogy nem szálkásítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!