Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítani szeretnék, de...

Szálkásítani szeretnék, de megéri?

Figyelt kérdés
174 cm magas vagy és kb 75 kiló,szóval nem vagyok túl nagy darab.Nincs rajtam sok zsír,de akarok diétázni hogy szárazabb legyek.Csak attól félek hogy nagyon sok sújt vesztenék,és még kisebb lennék.Egy diétába kb hány kilót szoktak veszíteni?

2016. máj. 5. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha nincs rajtad sok zsír, minek szálkásítasz?
2016. máj. 5. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Ja tényleg, jön a strandon buzulós szezon, legyél szép szálkás fiúcska.
2016. máj. 5. 13:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez miért buzulás :D 17 vagyok,tényleg egy háborús bűn hogyha strandon akarom magam mutogatni.
2016. máj. 5. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Ne foglalkozz ezzel a sok személyeskedő bunny klónnal.
2016. máj. 5. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Hol látsz személyeskedést, te nyomorék? Alig van rajta tömeg, de azért kell a strandon mutogatni magát, különben nem tartozik bele abba a felhígult társaságba, ami miatt már szégyen felvállalni azt is, ha valaki edz.
2016. máj. 5. 15:55
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Kezded bunnyka?
2016. máj. 5. 17:17
 7/11 Cortez70 ***** válasza:
Ha elég izom van rajtad akkor szálkásíts. Amúgy meg neked kell tudni, milyen akarsz lenni. Nincs rá szabály, hogy mikor lehet szálkásítani.
2016. máj. 5. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Mikor azt sem tudtam, hogy létezik testépítés nevű sport, akkor is volt egy erről véleményem, idióta. A strandra szálkásítás kb. ugyanaz a szint, mint a "hogyan legyen 2 hónap alatt kockahasam".
2016. máj. 5. 18:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Anthony neked mi bajod van? :D "alig van rajta tömeg" két és fél évvel ezelőtt kezdtem el edzeni akkor kb 50 kiló se voltam szóval nekem már ez is tömegnek számít.Ezt a sportot nem csak a kinézetért csinálom hanem azért mert szeretem is.Nem tudom amúgy hogy az miért zavar bárkit ha valaki szálkásít nyárra azért hogy egy picit jobban nézzen ki :D Most őszintén ha erőemelő lennék akkor az mitől lenne neked jobb?Akkor valószínűleg meg pont abba kötnél bele hogy "dagadt" vagyok.
2016. máj. 5. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem veled van bajom, csak rohadtul unom ezt a fajta hozzáállást, amit látok mindig. És ezzel kapcsolatban írtam. A 4-es meg egy barom, akit valszeg elküldött a fszba Bunny, én ezzel kapcsolatos frusztrációját vetíti ki azokra, akik nem bírják a feszengést.
2016. máj. 5. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!