Olyan gyakorlatokat keresek amivel szálkásítani tudok lábra?!
Figyelt kérdés
Csak lábra szeretnék szálkásitani mivel nem vagyok megelégedve ezzel és a sportolasomba is kicsit akadájoz.. 158 centi vagyok 16 éves es alig 47 kiló.
1 héteb 5x sportolok 45 percet(ugye iskolában) de emelett 3-4 edzésem is van 3 órában szóval egy héten összesen 15-18 órát edzek.
Bármit elfogadok. Haladó gyakorlatokat is csak hasz áljon
Előre is köszönöm a válaszokat !!
2016. máj. 11. 01:36
1/5 zyzz.ae válasza:
Rendes kiszámolt étrenddel, és CSAK lábra nem lehet szálkásítani.
Igazából azt sem értem alig 47 kilósan te mit akarsz szálkásítani?
2/5 Cortez70 válasza:
Te nagyon nem vagy okos kérdező. Nincs olyan, hogy helyi zsírégetés. Nincs irányított fogyás. Nincs olyan, hogy csak lábról fogysz! Diéta kell a sport mellé és majd lefogysz onnan is!
3/5 anonim válasza:
Csak óvatosan kérdezem, biztos szálkásítani akarsz? Sokan vannak abban a tévhitben, hogy a szálkásítás izmosodást jelent...
4/5 Cortez70 válasza:
Mondjuk igen; a szálkásítás az zsírból történő fogyàst jelent, nem pedig izomnövelést.
5/5 anonim válasza:
47 kilósan nem igazán értem hova szeretnél szálkásítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!