Miért nem tudok tovább szálkásítani?
Figyelt kérdés
Jelenleg max8-10% testzsírom lehet de már a belemet is kihajtom de nem megy le aza pár kiló (2-3kg)-a hasamon van egy pici meg a karomon de hiába próbálkozom nem megy le.
Tudtok valami tapasztalatot vagy tanácsot hogy lemenjen az a kevés is.
Előre is köszönöm.!!
2016. jún. 4. 15:22
1/36 anonim válasza:
Kép? 8% tzsnél lejjebb nem tudsz naturálba menni, de gyanítom jóval több lehet mint 8%.
2/36 A kérdező kommentje:
Feszítés nélkül látszanak az oldalbordáimon az izmok,15 a testömeg BMI -m.182cm vagyok 55kg
2016. jún. 4. 15:51
4/36 anonim válasza:
de hova akarz fogyni 182 centisen 55 kilóval? Igyekezel beilleszkedni valami Észak-koreai munkatáborba, vagy mi?
5/36 anonim válasza:
182 centi 55 kilósan neked nem szálkásítani kéne, hanem felszedni 25 kilót
6/36 anonim válasza:
Szedj fel izmot és alacsonyabb lesz tzs-d. : )
7/36 A kérdező kommentje:
Nem azért szálkásítok hogy hízzak :Đ hanem hogy áramvonalasabb legyek ne golyó.
Az izmon dolgozok de az nem olyan mint a zsír hogy 1 hét alatt összeszedek vele 1 kilót:/
2016. jún. 4. 16:02
8/36 anonim válasza:
de ez a súly nagyon nagyon kevés. 10% alá alapból nem értem miért akarna menni naturálba, csak vesztesz vele. Izom nélkül meg pláne, nagyon gyatrán fogsz kinézni és erőd se lesz.
9/36 A kérdező kommentje:
Jaa azt elfelejtettem írni hogy nem vagyok izom által elhanyagolva. Erőm az van birok rendesen iramosan futni biciklizni edzeni.
2016. jún. 4. 16:13
10/36 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=-QrPK9fC4PM
Ehhez hasonló testalkatom van csak a hasamon van egy kis zsírréteg meg a bicepsz belső részénél.
2016. jún. 4. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!