Miért nő így a mellizmom? (kép)
Figyelt kérdés
Mint láthatjátok a mellizmom rohadt kicsi, (remélem, hogy csak ez a baj) viszont ami aggasztó az a formája. Nem tudom, szerintem képeken is átjön, hogy alul, meg oldalt rendesen kinőtt, még középen egyáltalán nem, ez legfőképp felül igaz. Próbáltam elkapni a szöget, de szerintem látszik, hogy frankón domborulata van, és ahogy megy középre, úgy horpad be. Szerintem ez borzasztó, mert kb olyan mintha nő lennék, és cicim lenne. Esetleg, ha nagyobb lesz normálisan fog kinézni? Mások is vannak így ezzel?
2016. aug. 28. 20:59
11/12 anonim válasza:
Tényleg olyan mintha nő lennél. Ment egy kis hormon?
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Sajnálom, hogy nem tudok kifejezetten tenni ez ellen, de hat ez van. Komolyan élmény volt olvasni egy-egy ember válaszát! 😄
2016. aug. 29. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!