Úgy fog fejlődni leggyorsabban a mellizmom, ha csak 15*fokba,30fokba,45fokba:nyomok fekve és tárogatok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 17:01
1/12 Cortez70 válasza:
Kell nyomni 50, 55, 60, 65, 70 fokban is és ugyanilyen szögekben tárogatni. Majd áthúzni, tolódzkodni, keresztcsigázni, gépen tárogatni, mindenből 28 sorozatot. Így megdolgozol minden izomrostot. Feel the irony.
2/12 anonim válasza:
Fekvenyomas.
Heti 3-4x.
Nagy sullyal.
3/12 anonim válasza:
Én kiegészítem Cortez válaszát, negatívba is kell ezeket csinálni.
5/12 anonim válasza:
Persze, a mellizom meg olyan kur va bonyolult izom ám.
6/12 Cortez70 válasza:
Látom nem ment át az irónia a sok gyökérnek és lepontozgatnak. :)
7/12 anonim válasza:
Én azért pontozlak le Cortez, mert nem visszaélni kéne azzal, hogy neked már több év tapasztalatod van a testépítésben, hanem pont hogy segítened kellene a kezdőket.
Lehet ő meg máshoz ért, amiben meg te vagy s**g hülye.
8/12 anonim válasza:
Manapság olyan könnyű megsérteni a kis nyomorék lelküket Montez.
9/12 Cortez70 válasza:
A válaszomból lejön az is, hogy nem kell túlvariálni. De pontozz nyugodtan, ha neked jól esik.
10/12 anonim válasza:
aki a kezdőket oltogatja, az katabolikus állapotba kerül 1 hónapra.
true story bro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!