Miért nő így a mellizmom? (kép)
Figyelt kérdés
Mint láthatjátok a mellizmom rohadt kicsi, (remélem, hogy csak ez a baj) viszont ami aggasztó az a formája. Nem tudom, szerintem képeken is átjön, hogy alul, meg oldalt rendesen kinőtt, még középen egyáltalán nem, ez legfőképp felül igaz. Próbáltam elkapni a szöget, de szerintem látszik, hogy frankón domborulata van, és ahogy megy középre, úgy horpad be. Szerintem ez borzasztó, mert kb olyan mintha nő lennék, és cicim lenne. Esetleg, ha nagyobb lesz normálisan fog kinézni? Mások is vannak így ezzel?
2016. aug. 28. 20:59
1/12 Cortez70 válasza:
A formáján nem tudsz változtatni, az izomtapadás az adott. A méretét tudod növelni. Majd jobb lesz, no para.
2/12 anonim válasza:
Az en mellem is ilyen bar szeritem mindenkie. Eddzd ki nagyra es kessz xD
3/12 anonim válasza:
Marmint ugy ertem h alul nagyobb mint folul meg oldalt is mint belul
8/12 anonim válasza:
Jó ez, de ha nem bánod maradok a csaj ciciknél 😄
9/12 anonim válasza:
Én nem vettem rajta észre semmi szokatlant
10/12 anonim válasza:
Amúgy minek ez, kinek akarsz tetszeni? Normális férfit nem érdekel. Értsd úgy hogy heteró férfi nem nézi meg a másik férfit. Na, akkor tudod hogy ki az aki ezen csorgatja a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!