Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem tudom megenni a tömegel...

Ha nem tudom megenni a tömegelős mennyiséget?

Figyelt kérdés
89 kiló vagyok, de nagyon magas tehát még tömegelek 10-20 kilót. Rengeteg kalóriát kell bevinnem, de étvágyam az nagyon nincs. Ma különösen, hisz fájt a hasam. Reggel 1 fehérjét toltam le 100g zabbal, délelőtt 2 almát ettem meg. Délbe 100g rizst 150g bélszinnel. Délután 1 banánt és 50g mogyoróvajat, 50g dzsemmel. Lassan vacsizok de alig vagyok éhes... Vitamint tolok reggel: C1000 és Vitabolic, illetve kreatinozok napi 3x5g
2016. aug. 26. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld finomra csinálni, nekem akkor gyorsan lemegy. Egyél több zsírt, hátha segít. Most ennyi jutott eszembe.
2016. aug. 26. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha egésznapi bevitelt beviszem porból, mi lenne ? Kicsit egyszerűbb lenne
2016. aug. 26. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Összefosnád magad.
2016. aug. 26. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
napi 4 jumbo, azt meglenne oldva, vennék minden izbe
2016. aug. 26. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek.

Nem tudom mit kell rinyálni, csak enned kell, férfi vagy nem?

Nem vagyok egy nagy evő, de 4-6000 kalóriát is be tudok vinni egy nap. Akarat kérdése az egész. Mi az, hogy nem tudod megenni? Volt már, hogy annyit ettél, hogy visszahánytad? Mert én igen. Na akkor nem tudsz többet enni.

2016. aug. 27. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!