Tudnátok ajánlani valami kiegészítő sportot? érdemes?
Rendszeresen kondizok, ha pedig néha úgy tartja kedvem akkor futok, vagy hobbi szinten focizok.
Azt hallottam nem tudom mennyire igaz, hogy az izmok fejlődése szempontjából jó ha változtatos a terhelés, és nem tud hozzászokni. Ha ez így van akkor mivel lehetne még ezt kiegészíteni? Valami hobbisportra gondolok, amit érdemes lenne kipróbálni, hogy ne legyen túl monoton az edzésem. Súlyzóval kapcsolatos edzés is lehet.
Likebike,a borogatást a sérülésekre szokták rakni.Ha valamit megburítasz,pl traktorkereket,az burogatás.
Amúgy én bokszot,vagy birkózást csinàlnék kiegészítőként
Akkor vizes kendőt raksz a traktorkerékre?
Itt az ideje a nyelvújítáanak.A burogatás szavat használjuk és idővel elterjed
Ez vicces, nálunk alapból a kondi a kiegészítő sportág :)
Én sok mindent sportoltam, de erőnléti, kondis edzéseim mindig voltak. Még akkor is ha műkorcsolyázó vagy.
Szerintem atlétika nagyon jó, változatos (ugrás, futás, dobás) én azt ajánlom legjobban. Az sem igaz, hogy csak sporttal nem lehet hajlékony valaki, pl. hobbi szinten ha korizol, gyakorlod a forgásokat, lábemeléseket stb. akkor alapból fejleszted már jégen is a hajlékonyságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!