Mit ehetnék még, vagy mit csináljak, hogy fejlődjek?
Ma elvileg 600 kaloriat setaltam le a telefonom szerint. Mellette meg volt egx 45 perces sulyzos mell-bicepsz edzes.
Az alapanyagcserem elmeletileg 1800kcal korul van.
Tegyuk fel a sulyzos edzessel elegettem 500kcalt kb. Akkor 3000 kcalt egettem egesz nap.
De bevinni mar egyszeruen nem tudok tobbet.
200g rizs, 2 db alma (200g volt a megevett része.) , 350g csmell, rizs melle kicsi borso, bebirepa, pici majonez, 150g zab, 150g tk kenyer 30g mogyorovajjal es 10g lekvarral, 30g napraforgomag, 2 adag feherje (45g feherjenyi) 10g kreatin, 3 liter viz ment ezek melle vagy picit tobb.
Nem tudom mar mit egyel mert ezt akarhogy szamolom boven nincs 3000kcal, de nem fogyok, es megse jön az ero mar 1 honapja.. 10 honapja edzek, a hataraimtol boven messze vagyok meg. 1 kilot hiztam az utobbi 1 honapban de nem latszik semmi.
Hol a hiba? Mar ezt is eroltetve kellett megennem.
178cm 78kg vagyok.
Bzdmeg alkor tenyleg nem tudom
Bocsi en megprobaltam de nem jut eszembe semmi :/
Komolyan van valaki, akinek az a baja, hogy nem bír eleget enni?
Egyél egy 150 grammos chipset az legalább 70g ch, vagy ne is beszéljünk a 40 dkgs ropiról.
Vagy ha nem akarsz szarokat enni, nem értem, hogy 350 csirke mellé miért eszel meg fél kiló rizst?
bmeg..ilyen próblémáim lennének...
zabálj sült krumplit ,gyors kaját...mittudomén, nem hogy örülnél hogy ehetsz :'D
én tömegelésnél is éhezem hogy ne zsirosodjak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!