Mit tegyek h így fejlődjek?
Figyelt kérdés
A bal oldali srác mostanába:
Itt pedig bal oldalt 1éve kb., jobb oldalt pedig kb. fél éve
Tudom sok zsír is ment rá de én is hasonlóan szeretnék kinézni, nem csak izmot akarok. Most nagyon vékony vagyok, gyors anyagcserém miatt nehezen hizok, hasam kockás ha rengeteget eszek akkor is.
2016. jún. 24. 23:16
1/8 anonim válasza:
zabálni kell + edzeni
én valahonnan innen indultam
2/8 A kérdező kommentje:
86 kiló vagyok, meg mondod mennyit egyek?
2016. jún. 24. 23:42
3/8 anonim válasza:
Napi 3000 kalória körül..járj rendesen edzeni heti 3X ha teheted mellette mehet fehérje
4/8 Cortez70 válasza:
Most sem izmos semennyire sem, csak ment rá kis zsír. Egyél többet és eddz rendesen, ennél csak jobb leszel.
5/8 A kérdező kommentje:
ő elvileg nagy mennyiségbe jumbo-zik és kreatinozik. ha van rá pénzem toljam én is?
2016. jún. 25. 11:04
6/8 Cortez70 válasza:
Inkább egyél rendesen. Nem kell cukros tömegnövelő.
7/8 anonim válasza:
86 kg vagy és nagyon vékony? Hány cm vagy? 200? Egyébként olvass utána kicsit, pl a sárga kapszula könyvet (google) és kezd el számolni a makrókat, kalóriát. Kezd el normálisan ennek megfelelően enni és edzeni. Akkor fejlődni fogsz!
8/8 A kérdező kommentje:
200 aham, köszi olvasom!
2016. jún. 30. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!