Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem tudok eleget enni, hogy...

Nem tudok eleget enni, hogy fejlődjek! Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Na szóval eddig úgy ettem, hogy egészséges ételeket kb, amikben nincsen annyi zsír. Már egy ideje gondolkodom azon, hogy mi lenne akkor, ha azt csinálnám, hogy kb csak szemét kajával tömegelnék? Azt a kb-t úgy értem, hogy pl. reggel megeszem valami fánkot, aztán kövi étkezésnél tojás, azután megint valami magas kalória tartalmú szemét kaja stb. Szerintetek? Az nem érdekel, ha zsír is jön fel, csak jöjjön mellé fel izom is.
2016. ápr. 30. 07:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szarral max azt éred el, hogy ugrálni fog a vércukrod. Ha megvan a rendes kaja, és bírsz még enni, egyél bármit, de minőségi étrendre kellene alapozni.
2016. ápr. 30. 08:02
 2/14 A kérdező kommentje:
De hát egyszerűen nem megy. Zabot is már olyan lassan kell ennem, meg hányingerem van már..:(
2016. ápr. 30. 08:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor készítsd el máshogy a kajákat, meg van még egy rakat más ch forrás is. Mióta kajálsz rendesen?
2016. ápr. 30. 08:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg emelhetsz a zsíron is.
2016. ápr. 30. 08:16
 5/14 A kérdező kommentje:

Szeptember óta.

Igen a zsíron gondolkodtam én is:)

2016. ápr. 30. 08:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"szóval eddig úgy ettem, hogy egészséges ételeket kb, amikben nincsen annyi zsír."

Tömegelésnél 1gramm*testtömeged zsír kell minimum, aminek nem árt, ha legalább az 1/3 -a esszenciális zsír lenne... Tehát ha méltóztatnál utána járni és rendes étrendet csinálni, annak talán értelme is lenne.

2016. ápr. 30. 09:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen csinálok akkor egy másik étrendet!:)
2016. ápr. 30. 09:07
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Minden etkezes melle igyal meg egy felespoharnyi oliva olajat.
2016. ápr. 30. 09:13
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
ilyen kis rinyagépeknek nem való ez a sport! akkor inkább wowozzál az való neked......
2016. ápr. 30. 10:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudod nem mindenkinek van olyan gyomra, mint neked!;)
2016. ápr. 30. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!