Mit ehetnék még, vagy mit csináljak, hogy fejlődjek?
Ma elvileg 600 kaloriat setaltam le a telefonom szerint. Mellette meg volt egx 45 perces sulyzos mell-bicepsz edzes.
Az alapanyagcserem elmeletileg 1800kcal korul van.
Tegyuk fel a sulyzos edzessel elegettem 500kcalt kb. Akkor 3000 kcalt egettem egesz nap.
De bevinni mar egyszeruen nem tudok tobbet.
200g rizs, 2 db alma (200g volt a megevett része.) , 350g csmell, rizs melle kicsi borso, bebirepa, pici majonez, 150g zab, 150g tk kenyer 30g mogyorovajjal es 10g lekvarral, 30g napraforgomag, 2 adag feherje (45g feherjenyi) 10g kreatin, 3 liter viz ment ezek melle vagy picit tobb.
Nem tudom mar mit egyel mert ezt akarhogy szamolom boven nincs 3000kcal, de nem fogyok, es megse jön az ero mar 1 honapja.. 10 honapja edzek, a hataraimtol boven messze vagyok meg. 1 kilot hiztam az utobbi 1 honapban de nem latszik semmi.
Hol a hiba? Mar ezt is eroltetve kellett megennem.
178cm 78kg vagyok.
Megettem meg 1 kortet meg 10g lenmagot most.
De ez mar 5g ch/tskg es eleinte 3.5g mal is jott 1 kilo havonta.. ez mar unalmas es nehez. Most is azon agyalok hogy eleg volt e a mai kaja..
Hat ott az etrendem lathatod hogy minden BOVEN megvan. Edzeni altalaban mindnere 2 alapgyakorlat megy, teljes mozgastartomany, lassu negativ. Osztott edzesterv heti 4 edzes. Lab, mell bic, pihi, vall tric, hat alkar, pihi, es itt vagy van meg egy pihi nap vagy elolrol kezdem.
7 v 9 ora alvas.
Hat akkor nem tudom. Kifogytam a lehetosegekbol
Nyomass kis kreatint talan segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!