Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13,5 évesen megéri konditeremb...

13,5 évesen megéri konditerembe járni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 13,5 éves vagyok! Az izomzatom jónak mondható kifejezetten jó a tobbiekéhez képest sokkal jobb es szeretnék kondi terembe járni.Ez ilyen hamar kezdve káros lehet később vagy nem jó ötlet? Szoktam edzeni de csak így otthon és kondi terembe jobban és gyorsabban menne így jött az ötlet a valaszokat előre is köszönöm!
2016. aug. 21. 01:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben először saját súlyos gyakorlatokban turbóznám fel magam a maximumra.

Fekvő, tolódzkodás, húzódzkodás, lábemelés, kézállásból karhajlítás, egylábas guggolás.

Ha ezekből simán megy 3x10 akkor jöhet a kondi.

És hidd el, ha tényleg először kidolgozod a gyakorlatokat saját súlyra, sokkal gyorsabban fogsz fejlődni később, mintha azonnal súlyzókkal kezdenél.

2016. aug. 21. 01:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól beszél az első.

Egy frankó saját testsúlyos kidolgozott izomzat tökéletes alapja lehet a teremnek.

2016. aug. 21. 02:49
 3/8 Cortez70 ***** válasza:
100%
Még pár évig saját testsúlyos edzések legyenek.
2016. aug. 21. 05:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak 13,56 évesen lehet, bocsi..

Én 15 éves koromig csak saját testsúllyal csinálnám.

2016. aug. 21. 06:28
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
A szervezeted nem tud egyszerre jelentős izmot építeni és fejlődni, növekedni. Ha az izomépítésre koncentreálsz, leállsz a növekedésben.
2016. aug. 21. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
de azért késöb se hanyagold majd el a saját testsúlyos gyakorlatokat, miután már kondiban edzel.
2016. aug. 21. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

De miért nem fogok nőni ha már most annyira edzeni kezdek?

2016. aug. 21. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Saját testsúlyos edzéstől nem fog leállni a növekedésed, az hülyeség.😒
2016. aug. 22. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!