Nem számolom. A ketogén diétám elején tipikusan fél-1 kiló ment (keveselltem, ez elég minimális volt számomra), most már sikerült lecsökkenteni, de azért szeret elszállni alkalomadtán.
Változó, 20 deka és 2 kiló között, de tényleg nem számolom össze...
Nos, én zöldségimádó vega vagyok, de nem érek rá zöldségekkel játszani folyton, amikkel meló van, de jól se lakom velük (ha zsírosak és kilószámra eszem, akkor sem). Tojáshoz eszem nyers zöldséget, magában eszem nyers zöldséget, sült zöldséghez eszem nyers zöldséget... Zöldségleveseim is vannak s nyervegán ételeim is. Kb. ennyi. Majdnem mindenféle zöldséget eszem, a szénhidrátosakat általában szolidabban, hacsak nem vadulok be és kilengésként be nem tolok másfél kiló zöldborsót (több nem jut, ha telefőzzük a bográcsot sem. de úgyis elszállna a fehérjebevitelem, ha nagyon rárepülnék).
Nem építem be, dehogy, igyekszem tulajdonképpen minimalizálni, akár a zsírt. Bejön, én pedig, ugye, odavagyok érte komoly szinten. De ez szálkásításkor kevéssé szolgálja a céljaimat, nem árt a szigorúság.
A nyers zöldséggel nincs akkora gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!