Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyi zöldséget esztek?

Ti mennyi zöldséget esztek?

Figyelt kérdés

2016. aug. 18. 22:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
napi fél kiló min
2016. aug. 18. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
mostanában sokat
2016. aug. 18. 22:17
 3/16 A kérdező kommentje:
De mit és mennyit?
2016. aug. 18. 22:25
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
nem számolom ! minden ami a kertben van uborka paradicsom cukkini paprika hagyma stb stb
2016. aug. 18. 22:28
 5/16 A kérdező kommentje:
És hogy illesztitek be az étrendbe?Ebéd mellé eszel egy hagynát vagy hogy?
2016. aug. 18. 22:31
 6/16 anonim ***** válasza:
En altalaban csirkerizs melle rakok babot kb 100g-ot es ezek melle eszek 1-2 paradicsomot es paprikat neha uborkat. De amugy altalaban csak dietaban szoktam rengeteg zoldseget hogy elnyomja az ehseget.
2016. aug. 18. 22:32
 7/16 anonim ***** válasza:
de sok bajod van! vazee!!! csirke rizs meg csinálok 1 salátát hozzá..
2016. aug. 18. 22:34
 8/16 likebike ***** válasza:
Minden étkezés mellé eszek,kb.500g-ot.
2016. aug. 18. 22:39
 9/16 likebike ***** válasza:
Összesen
2016. aug. 18. 22:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem számolom. A ketogén diétám elején tipikusan fél-1 kiló ment (keveselltem, ez elég minimális volt számomra), most már sikerült lecsökkenteni, de azért szeret elszállni alkalomadtán.

Változó, 20 deka és 2 kiló között, de tényleg nem számolom össze...

Nos, én zöldségimádó vega vagyok, de nem érek rá zöldségekkel játszani folyton, amikkel meló van, de jól se lakom velük (ha zsírosak és kilószámra eszem, akkor sem). Tojáshoz eszem nyers zöldséget, magában eszem nyers zöldséget, sült zöldséghez eszem nyers zöldséget... Zöldségleveseim is vannak s nyervegán ételeim is. Kb. ennyi. Majdnem mindenféle zöldséget eszem, a szénhidrátosakat általában szolidabban, hacsak nem vadulok be és kilengésként be nem tolok másfél kiló zöldborsót (több nem jut, ha telefőzzük a bográcsot sem. de úgyis elszállna a fehérjebevitelem, ha nagyon rárepülnék).

Nem építem be, dehogy, igyekszem tulajdonképpen minimalizálni, akár a zsírt. Bejön, én pedig, ugye, odavagyok érte komoly szinten. De ez szálkásításkor kevéssé szolgálja a céljaimat, nem árt a szigorúság.

A nyers zöldséggel nincs akkora gond.

2016. aug. 18. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!