Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mennyi tejterméket,...

Kismamák! Mennyi tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt esztek egy nap illetve mit és mennyit isztok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Tej(nálam tehéntej, nem bolti "víz")napi fél liter + sajt + túró-ez nem minden nap.

Zöldség nem minden nap, de mikor eszek, akkor köretszinten van. Esetleg répát még, ha megkívánom. 8-)(Kivéve főzelékes napok, akkor sokat)

Gyümölcs: majdnem minden nap, amit csak megkívánok, átlag fél kg-nyi mennyiség.

2014. febr. 21. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: Inni: vizet(50%-ban), gyümölcsteát, tejet, vagy facsarok narancsot.
2014. febr. 21. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
én csak vizet (illetve tejet) iszok kb, 2,5 litert (de igazábol nem számolom, hol pohárbol, hol üvegböl :D) zöldgéget mindennap eszek, saláta formájában, gyümölcs napi 2 alma (sajnos több nem megy le nekem, ez is csak akkor ha már nagyon éhes vagyok és mondjuk már este 6 van) tejet minimum fél liter (bár lehet egy liter is megvan, imádom :D) sajt, joghurt mindennap
2014. febr. 21. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szinte csak vizet iszok, menteset, üvegből. :) Tejet is szoktam majdnem minden nap, sajtot és társait 1-2 naponta, változó. Én sajnos nem vagyok oda a zöldségért és gyümölcsért így azt nagyon keveset és nagyon ritkán eszem.

Az első terhességem péksüteményekből állt mert állandóan azt kívántam és meghaltam volna ha nem ehetem azokat, az egész terhességem alatt 2 körtét és 1 almát ettem ami elég szomorú, de hál isten a babám egészséges és ő viszont nagyon szereti a zöldséget is és a gyümölcsöt is.

Most egyenlőre nem vagyok még péksütis, inkább a narancsot kívánom gyümölcs vagy lé formájában, úgyhogy a gyümölcs adagom már most több mint az első terhességem alatt. :)

6 hetes kismama

2014. febr. 21. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
3.válaszolo vagyok, mikortol jön el az a kivános idöszak? én most vagyok a 30.hétben, de eddig még nem volt olyan, hogy kivántam volna bármit (illetve jobban kivántam volna a csokit mint az elött :D)
2014. febr. 21. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, örülj neki. Mindegyik terhességnél máskor. Volt aminél már az elején felzabáltam egy komplett popkorn ültetvényt és volt olyan, amiben semmit sem kívántam túlzottan. Most kb 2 héttel ezelőttől folyamatosan eszem. Ha éjjel kimegyek WC-re, visszafelé már egy csoki v banán van a kezemben.

23 hkm

2014. febr. 21. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
örülök neki, de tartok is töle... nehogy az utolso honapban magamra rántsam a hütöt :D mindenki azt mondta, hogy na majd az utolso honapokban mennyit fogok hizni..lesz az plusz 20 is..aztán már az is lehet, hogy -blokkoltam az agyamat-és azért nem kivánok semmit. a fene tudja. mindenesetre rám aztán plusz kilo nem hiányzik.
2014. febr. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!