Kismamák! Mennyi tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt esztek egy nap illetve mit és mennyit isztok?
Tej(nálam tehéntej, nem bolti "víz")napi fél liter + sajt + túró-ez nem minden nap.
Zöldség nem minden nap, de mikor eszek, akkor köretszinten van. Esetleg répát még, ha megkívánom. 8-)(Kivéve főzelékes napok, akkor sokat)
Gyümölcs: majdnem minden nap, amit csak megkívánok, átlag fél kg-nyi mennyiség.
Szia!
Én szinte csak vizet iszok, menteset, üvegből. :) Tejet is szoktam majdnem minden nap, sajtot és társait 1-2 naponta, változó. Én sajnos nem vagyok oda a zöldségért és gyümölcsért így azt nagyon keveset és nagyon ritkán eszem.
Az első terhességem péksüteményekből állt mert állandóan azt kívántam és meghaltam volna ha nem ehetem azokat, az egész terhességem alatt 2 körtét és 1 almát ettem ami elég szomorú, de hál isten a babám egészséges és ő viszont nagyon szereti a zöldséget is és a gyümölcsöt is.
Most egyenlőre nem vagyok még péksütis, inkább a narancsot kívánom gyümölcs vagy lé formájában, úgyhogy a gyümölcs adagom már most több mint az első terhességem alatt. :)
6 hetes kismama
Utolsó, örülj neki. Mindegyik terhességnél máskor. Volt aminél már az elején felzabáltam egy komplett popkorn ültetvényt és volt olyan, amiben semmit sem kívántam túlzottan. Most kb 2 héttel ezelőttől folyamatosan eszem. Ha éjjel kimegyek WC-re, visszafelé már egy csoki v banán van a kezemben.
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!