Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen zöldséget esztek télen...

Milyen zöldséget esztek télen paprika, apri, ubi helyett?

Figyelt kérdés
Minden nap van zöldség főzelék,leves formájában vagy nyersen,de mondjuk szendvics mellé,bele mit tesztek mikor már nincs hazai?
2014. okt. 28. 14:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
en telen is megveszema a paradicsomot, uborkat, parikat neha, mert nagyon draga szokott lenni. Igaz a paradicsomnak nek sok ize van... de a semminel tobb. Varom az otleteket en is :)
2014. okt. 28. 14:38
 2/20 anonim válasza:
100%
spenót, cukkini párolva. Muszáj télen is zöldséget venni, másképp nehéz lenne bármitis adni
2014. okt. 28. 14:41
 3/20 anonim ***** válasza:

Lilahagyma, savanyú káposzta.

Szendvicsbe nem az igazi ugye egyik sem, de vacsorára mindig van legalább az egyik.

2014. okt. 28. 14:42
 4/20 A kérdező kommentje:

köszönöm.Én nem nagyon veszek télen parit,paprikát(most még talán)mert nem csak hogy drága,hanem import,semmi íze,haszna...

én is savanyú káposztára gondoltam,meg szoktam párolni borsót mondjuk rántotta mellé,de kíváncsian várom az ötleteket még:) én nagyon nehezen eszem meg a szendvicset zöldség nélkül és a gyerekek is nagyon szeretik...

2014. okt. 28. 14:49
 5/20 anonim ***** válasza:
Jégsaláta, lilahagyma, lilakáposzta.
2014. okt. 28. 14:54
 6/20 anonim ***** válasza:
A lilahagymát apró szálakra fel kell vágni, sózni, egy nagyon pici ecetet rá, és hagyni állni 1 napot. Nem lesz hagymaszagú tőle az ember, és nem lesz erős hagymaíze sem. Vajaskenyérre, szendvicshez nagyon finom.
2014. okt. 28. 14:55
 7/20 anonim ***** válasza:
A savanyúkáposzta is jó ám szendvics mellé, csak jól le kell csöpögtetni!
2014. okt. 28. 14:58
 8/20 anonim ***** válasza:
Ahogy a többi előttem szóló: lilahagyma, sav. káposzta, illetve amit nekem nagyon szeretnek a gyerekek, hogy salátalevelet rakok a szendvicsbe v. veszek saláta keveréket (káposztás, reszelt répás, különböző mixek), s ezt szórom bele. Télen nem igazán veszek paprikát, paradicsomot, mert ahogy írtad is 1. drága, 2. ízetlen.
2014. okt. 28. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:
Mi az az "apri"?
2014. okt. 28. 15:08
 10/20 A kérdező kommentje:

köszönöm!!!

az apri a pari elírva....:D

2014. okt. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!