Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van így értelme az edzésemnek?

Martinbh kérdése:

Van így értelme az edzésemnek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem edzeni be is ütött a kezdő effektus izmosodtam és fogytam viszont a további edzéshez nincs elég fehérjebevitelem.Most akkor csak leépíteném magam ha tovább edzenék elegendő fehérje nélkül?Sajnos a családom nem tud külön nekem minden nap húst meg tojást meg ilyeneket biztosítani.Szegények vagyunk.Esetleg még tudnám tartani valahogy az izmot miközben még fogynék?

2016. aug. 15. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Írtam fehérjeforrásokat. Ha csórók vagytok, még csak nem is kell rámenni arra, hogy az legyen az ideálisnak mondott, de persze ipari hulladékokat ne egyél. A fehérjedús állati termékek komplett fehérjét adnak, de írtam a rizst sárgaborsóval, ami extrém olcsó és speciel én nem tartom rossznak, amennyiben az ember bírja a szénhidrátot (mert én nem, de azért elélnék rajta, csak nem érezném magam igazán jól. de ha nincs pénz, nincs pénz, akkor is próbálom bevinni, amit kell, márpedig fehérje kell, ha nem érdekelne az izmosodás, akkor is).

Nem egyen a gyerek tojást, úristen.

2016. aug. 15. 23:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettek!
2016. aug. 15. 23:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Növényi forrásokból is be lehet vinni a fehérjét, szóval hajrá, nyomd az edzést.

Herold, Te vega/vegán vagy? Csak mert többször láttam hogy írtad nem eszel húst.

2016. aug. 15. 23:48
 14/18 anonim ***** válasza:
igen, vegán. nem hiresztelem meg semmi, csak amikor ilyet látok hogy "hús nélkül nem lehet fejlődni" muszáj irnom...
2016. aug. 15. 23:52
 15/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
Persze, hogy van. Amiket a többiek írtak nagyon jók, a legtöbbször én sem húsból viszem be a fehérjét. Az előbb pl 400 gramm sajtot toltam be. Egyszer meg majd lesz munkád, csak tanulj és edz szorgalmasan, eljön majd a te időd. Sok sikert :)
2016. aug. 15. 23:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Na az frankó. Sajnos le kell írni, mert a legnagyobb közönséggel rendelkező tudjukmianeve oldal(ak) is azt a bullshitet hirdetik, hogy csak az állati fehérjét számoljuk. Nem csoda hogy sokan bedőlnek nekik.
2016. aug. 16. 00:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is beírok az ilyeneknél, pedig csak vega vagyok, napi 10 tojást tolok... De tisztában vagyok vele, hogy vegánként is simán lehet izmot építeni, az aminosavakon nem látszik, honnan jöttek, identikusak :) Csak legyen elég s ne legyen túl kevés egyetlen esszenciálisból sem. Állati fehérjékre alapozva vagy normál vegánként azért elég egyszerű, kicsit oda kell figyelni, annyi. Vannak nagyon korlátozott étrendű vegánok, az a hardcore.
2016. aug. 16. 11:56
 18/18 Glacierous ***** válasza:
A bab,a borsók,a zab is sok fehérjét tartalmaz.Mi az,hogy nem engednek tojást enni?
2016. aug. 16. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!