Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Guggolás helyett elég a kitörés?

Guggolás helyett elég a kitörés?

Figyelt kérdés

Guggoláskor ropog a térdem, de ha kitörést végzek akkor nem.

Ebből kifolyólag ki szeretném hagyni a guggolást az edzésből, és rátérni a kitörésre.

E mellet még hegyi kerékpározok is.

Bár a testépítés rovatba írtam, de amúgy saját testsúlyos gyakorlatokat szoktam végezni(fekvőtámasz, húzódzkodás, lábemelés, stb.), akár plusz súllyal(súlymellényben kényelmes).

Tehát nem az a célom, hogy baromi nagy legyek, csak utóbbi időben leadtam pár kilót, és visszaszeretném szedni, akár többet is, de emellett megőrizni az atletikus testalkatot.

Tudom, nagyon nagy szerepet játszik az étrend.

Szóval a kérdés, hogy ad e a kitörés+kerékpározás annyi stimulálást az izmoknak, mint egy guggolás?

Esetleg ha van valakinek ötlete, tapasztalata, amit szívesen megosztana, örömmel fogadnám.

2016. aug. 14. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
ha skippelni akarod a guggolást akkor lábtoló vagy hack gép, a kitörés max kiegészités...
2016. aug. 14. 13:15
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
75%
Semmi nem ad akkor terhelést, mint a guggolás. Sprinter kerékpárosok is guggolnak, van aki 210-zel.
2016. aug. 14. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
jó, de ha esélytelen a guggolás, ez a kettő legjobb amivel majdnem lehet helyettesiteni.
2016. aug. 14. 13:30
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Nem a te válaszodra írtam, Herold. Mikor írtam, akkor még nem volt előttem írás, csak miután elküldtem akkor láttam, hogy addig jött egy komment.
2016. aug. 14. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Lábtoló - lábnyújtó - lábhajlító - hack gép - kitörés.

Kb.egy ilyen komplett edzéssel tudod kiváltani a guggolást a lábnapból ha a térded miatt nem megy. Ezek közül egyik sem terhelni *annyira* a térdet. Nyilván ahol behajlik a lábad az a térdre is hat.

2016. aug. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!