Guggolás helyett elég a kitörés?
Guggoláskor ropog a térdem, de ha kitörést végzek akkor nem.
Ebből kifolyólag ki szeretném hagyni a guggolást az edzésből, és rátérni a kitörésre.
E mellet még hegyi kerékpározok is.
Bár a testépítés rovatba írtam, de amúgy saját testsúlyos gyakorlatokat szoktam végezni(fekvőtámasz, húzódzkodás, lábemelés, stb.), akár plusz súllyal(súlymellényben kényelmes).
Tehát nem az a célom, hogy baromi nagy legyek, csak utóbbi időben leadtam pár kilót, és visszaszeretném szedni, akár többet is, de emellett megőrizni az atletikus testalkatot.
Tudom, nagyon nagy szerepet játszik az étrend.
Szóval a kérdés, hogy ad e a kitörés+kerékpározás annyi stimulálást az izmoknak, mint egy guggolás?
Esetleg ha van valakinek ötlete, tapasztalata, amit szívesen megosztana, örömmel fogadnám.
Lábtoló - lábnyújtó - lábhajlító - hack gép - kitörés.
Kb.egy ilyen komplett edzéssel tudod kiváltani a guggolást a lábnapból ha a térded miatt nem megy. Ezek közül egyik sem terhelni *annyira* a térdet. Nyilván ahol behajlik a lábad az a térdre is hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!