Nagyon szerettem edzeni, aztán elhanyagoltam, és már nem tudok újra belekezdeni. Mit csináljak?
Á, nézzen csak videókat, hátha motiválja, meg kell ragadni mindent :D Néha belefutok ilyenbe és picit motivál, de az edzésemnek nincs köze, abban az értelmes énem motivál, meg az egészségtudatos meg ilyesmi. Buta lusta belső én hangocskát figyelmen kívül hagyni, egyszerűen csak menj és csináld. Még kezdő vagyok és voltak nehézségek az első időkben, pedig akkor már rávettem magam az edzésre, előtte sokáig nem, az ember néha önsorsrontó... Szóval ismerem azt, amikor kicsi a lelkierő, de akkor is le lehet nyomni egy edzést. Lehet, hogy lagymatagabb lesz s nem bírod lelkierőben a hozzád illő súllyal, de akkor is csináld meg valahogy. Aztán majd belejössz, gondolom. Nekem ahogy telik az idő, egyre nagyobb a rákattanás, bár én eleve is szerettem, csak azért bele kellett jönni. Azt már írták, hogy olyan gyakorlatokat végezz, amik szimpatikusabbak. Nekem ez alap, nem vagyok hős, amit utálok, azt nem csinálom.
Sokunknak nehéz az elkezdés, de utána belejövünk. Ne hallgass hangokra, ne gondolkodj, csak csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!