Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon szerettem edzeni,...

Nagyon szerettem edzeni, aztán elhanyagoltam, és már nem tudok újra belekezdeni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régen naponta edzettem, és nagyon szerettem, majd kihagytam kb 3-4 hónapot.Újra szeretném kezdeni, de nem megy :( Régen volt egy hang ami azt mondta, hogy menni fog, meg tudod csinálni..stb...most meg valami belső hangocska mondja, hogy nem tudom megcsinálni, inkább menjek vissza sorozatot nezni.Egy csomó gyakorlatot nem is tudok megcsinálni mert nincs akaraterőm :( hogyan kezdjek el újra edzeni?

2016. aug. 12. 20:59
1 2
 11/16 Cortez70 ***** válasza:
Sosem néztem mitivációs videókat, mégis edzek 30 éve kihagyás nélkül. Nem ezen múlik gyerekek. :)
2016. aug. 12. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
En szoktam bar nem a motivacioert mert azzal nincs gond. Csak jo megnezni egy doriant :D
2016. aug. 12. 21:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!Mindenkepp megnezek par videot :)
2016. aug. 12. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Á, nézzen csak videókat, hátha motiválja, meg kell ragadni mindent :D Néha belefutok ilyenbe és picit motivál, de az edzésemnek nincs köze, abban az értelmes énem motivál, meg az egészségtudatos meg ilyesmi. Buta lusta belső én hangocskát figyelmen kívül hagyni, egyszerűen csak menj és csináld. Még kezdő vagyok és voltak nehézségek az első időkben, pedig akkor már rávettem magam az edzésre, előtte sokáig nem, az ember néha önsorsrontó... Szóval ismerem azt, amikor kicsi a lelkierő, de akkor is le lehet nyomni egy edzést. Lehet, hogy lagymatagabb lesz s nem bírod lelkierőben a hozzád illő súllyal, de akkor is csináld meg valahogy. Aztán majd belejössz, gondolom. Nekem ahogy telik az idő, egyre nagyobb a rákattanás, bár én eleve is szerettem, csak azért bele kellett jönni. Azt már írták, hogy olyan gyakorlatokat végezz, amik szimpatikusabbak. Nekem ez alap, nem vagyok hős, amit utálok, azt nem csinálom.

Sokunknak nehéz az elkezdés, de utána belejövünk. Ne hallgass hangokra, ne gondolkodj, csak csináld.

2016. aug. 13. 01:05
 15/16 Cortez70 ***** válasza:
Utolsó, ha már videót kell nézni ahhoz hogy egyáltalán edzeni menj, akkor megette a fene. Nulla az egész. Csináljatok akkor olyat amit szerettek. Szart sem értek el, ha mindenhez videó kell már. Beszarás mi megy itt. Nulla akaratú emberek akarnak izmosak lenni, pedig nem kell mindenkinek jól kinézni, nincs előírva sehol. Ha meg kell a külső, akkor tegyetek is érte. Ennyi.
2016. aug. 13. 05:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nalam nem az a kerdes hogy lemenjek e edzeni, hanem az hogy ravegyem magam hogy haza kene mar menni xd
2016. aug. 13. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!