Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon szerettem edzeni,...

Nagyon szerettem edzeni, aztán elhanyagoltam, és már nem tudok újra belekezdeni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régen naponta edzettem, és nagyon szerettem, majd kihagytam kb 3-4 hónapot.Újra szeretném kezdeni, de nem megy :( Régen volt egy hang ami azt mondta, hogy menni fog, meg tudod csinálni..stb...most meg valami belső hangocska mondja, hogy nem tudom megcsinálni, inkább menjek vissza sorozatot nezni.Egy csomó gyakorlatot nem is tudok megcsinálni mert nincs akaraterőm :( hogyan kezdjek el újra edzeni?

2016. aug. 12. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hagyd abba. Nem kotelezo edzeni. jo az a sorozat nezes en is szoktam napkozbe
2016. aug. 12. 21:04
 2/16 anonim ***** válasza:

ha már itt tartasz, az elég nagy gáz. én várok és imádok minden egyes edzést, ha csak kinbol csinálod... az nem jó. kezd el azért járni, akkor is ha nincs kedved, és a progresszió motiválni fog, aztán megint megszereted.

"when you see the results you become addicted"

2016. aug. 12. 21:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt, :D de nem akarom abbahagyni, egyszerűen csak nem megy, és ezen akarok változtatni
2016. aug. 12. 21:06
 4/16 Cortez70 ***** válasza:
Hát ehhez pedig nem kell nagy akaraterő. Lemész és edzel, nem bonyolult. :)
2016. aug. 12. 21:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Igazából régen, amikor elkezdtem, akkor nem szerettem, csak idő közben szerettem meg, de most ez nem működik :(
2016. aug. 12. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
hallod, csinálj olyan gyakorlatokat, amiket szeretsz. mikor még nem értettem az edzéshez, és olyanokat csináltam, amiket más ajánlott, én sem szerettem pl vállazni, de amióta saját edzéstervel edzek, és azt csinálok amit akarok, azóta sokkal jobb. minden edzéset várok, mert azt csinálom, amit szeretek. van 30 gyakorlat, egyik csak beválik
2016. aug. 12. 21:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy nézz meg pár "motivációs" videót. Youtuben beírod izompóló, van magyar felirattal sok motivációs videó. Engem a Greg Plitt-es motivált nagyon. Nézd meg, ha még nem nézted meg. Lehet, hogy segíteni fog.
2016. aug. 12. 21:24
 8/16 anonim ***** válasza:
akkor már inkább Dorian Yates: Blood and Guts, vagy Ronnie Coleman bármelyik...
2016. aug. 12. 21:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem nem az motivált, ahogy kinézett, hanem az amit mondott.
2016. aug. 12. 21:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Heroldnak igaza van 👌👍
2016. aug. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!