ANAVAR (OXANDROLONE) ilyen esetben alkalmazható?
21 éves lány vagyok, több éve foglalkozom már súlyzós edzéssel, eddig szép eredményeket is értem el és most gondolkodom azon, hogy elkezdenék egy anavar kúrát.
Viszont az a bökkenő, hogy a tesztoszteronszintem alapból magasabb az átlagnál és így nem tudom, hogy milyen hatással lenne a szervezetemre az anavar.
Felerősödnének jobban az androgén hatások, amik minimálisan már most is érvényesek a többletteszto miatt?
Vagy épp az ellenkezőjét érném el vele, mert csökkentené a saját tesztoszterontermelést?
A hozzáértők válaszát megköszönném!
Szükséges egyébként PCT? levezető kúra? vagy elég, ha csak fokozatosan lépcsőzetesen hagyom el?
Nőknek nem kell PCT, az anavar tipikus női cucc.
A tesztoszteron szinted miatt - az én tudásom szerint, amiben vagy megbízol, vagy nem - nem kell aggódnod. Nem ugyanazon mechanizmusokon keresztül termelődik benned tesztoszteron, mint férfiakban.
Az adagolással gondolom tisztában vagy, ha eredeti a cucc (valószínű nem lesz az, vagy kevert, vagy akár winstrollal cserélik), akkor nőknek 5-10mg hatásos adag (kb. bikini versenyzői szint), maximum 20.
Egyébként ha beszélsz angolul, akkor facebookon keress rá Lyle McDonald "Bodyrecomposition.com" nevű csoportjára (illetve a weboldal is ugyanez, értelemszerűen).
A "kúra" elméletének egyébként nincs értelme. Blast & cruise.
Lényegében, ha egyszer elkezded, akkor rajta maradsz, csak a dózist változtatod periódusonként.
Egyértelmű, hogy a kokszok nem egészségesek, viszont nem is fogsz azonnal meghalni, ahogy a szádhoz ér a tabletta, mint ahogy azt szeretik egyesek beállítani. Ha valakinek pedig van elég háttérismerete, akkor viszonylag biztonságosan lehet csinálni az egészet. Hangsúly a viszonylag-on.
Ha hobbi szinten csinálod, akkor értelmét különösebben nem látom, annak pedig főleg nem, hogy ezért egy életre, vagy legalábbis hosszú időre rajta maradj, főleg, hogy méregdrága, és nem tudod, mit kapsz.
Szerintem érdemesebb lenne inkább más szereket keresned, a célodtól függően.
A legjobb viszont az lenne, ha a tapasztalatodtól függően haladóbb edzés/étrend technikákat és koncepciókat keresnél. Meglepődnél, hogy mennyi mindent el lehet érni szerek nélkül és/vagy "koksznak" nem igazán minősülő szerekkel.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és az információkat!
Első válaszolónak: laboreredmény kimutatta, hogy a női átlaghoz képest 2,5-3-szor annyi tesztoszteron termelődik a szervezetemben, mint egy átlag nőnek.
Kövi kérdésre válasz: Azért akarom használni, mert versenyeznék is a jövőben, több izomzatot szeretnék látni magamon, sokkal szálkásabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!