Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már vagy 2éve nem ettem semmi...

Már vagy 2éve nem ettem semmi szemet kaját, viszont arra gondoltam, hogy megjutalmazom már magam egy kis bunos kajaval Belefér?

Figyelt kérdés

Tomegelek egy ideje,de semmi szemet kaját nem eszek,az etkezeseim rizssbol,csirkebol,zoldsegekbol,zabbol,feherjebol,turobol,es egy minimális gyümölcsből allnak(amit csak edzes utan fogyasztok)

Nem kívánok semmilyen édes,vagy bármilyen olyan kaját,ami esetleg rossz lenne,eleg kitartó vagyok a céljaim elereset nézve.Igaz,meg csak 15eves vagyok,de komoly céljaim vannak.Viszont meg akarom magam jutalmazni,mert már ideje lenne:)

Szerintetek jó ötlet?Lesz tole bajom?

Amúgy 15vagyok és lány😃

2016. aug. 9. 08:07
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
Heti szinten vagy pár naponta is beleférne. Semmi nem lesz.
2016. aug. 9. 08:13
 2/8 Cortez70 ***** válasza:
Meg ehetsz rengeteg kaját, nem tudom honnan vetted, hogy csak csirkét és rizst lehet enni.
2016. aug. 9. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz
2016. aug. 9. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinem ennyire nagy dolog normalisan enni foleg a fiatalok h kihivas. En is 16 vagyok de ezerszer jobban szeretem a fott kajat lehet azert mer magamra fozok ,meg rosszul vagyok az edesgtol mas kajakat meg nem kivanok igy is jollakok a kajamtol szoval nem ertem ezeket a nagy hudenehezremdesen enni embereket
2016. aug. 9. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért kíváncdi lennék, mi az a bűnös kaja, amivel jutalmaznád magad?
2016. aug. 9. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg
2016. aug. 9. 14:23
 7/8 anonim válasza:
Nyem huje dzserek!
2016. aug. 24. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Bartos nem beszél így elvtárs úr...
2016. aug. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!