Nem kondizok, csak gondoltam itt hozzáértők vannak. Milyen multivitamint vegyek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, kézilabdázom (heti 3 edzés, hétvégén 2 meccs). Szeretnék venni egy multivitamint és egy C-vitamint mellé (meg hajvitamint, de arra nem kérek itt tanácsot). Mit válasszak? Szeretném minél jobb árban megúszni, mert nincs sok zsebpénzem :) A Scitec Multi Pro Plust-t ne írjátok (láttam, hogy sokan szeretitek), annyira erős vitaminra nincs szükségem. Csak egy kis multivitamin dobozra. Köszönöm előre is a válaszokat! :)2016. máj. 18. 19:54
1/4 clint válasza:
vannak külön női multivitaminok, én leginkább azt ajánlanám, a testépítőknek szántak talán túl nagy dózis lenne...
2/4 anonim válasza:
bioteches one a day vagy sciteces mega daily one is jó, bár szerintem ezekből még neked is mehet kettő, egy reggel, egy meg délután, C vitaminból akármelyik 1000mg-s jó, de szerintem azt is tört ketté, és 2 részletbe vedd be, hogy jobban szivodjon.
4/4 Cortez70 válasza:
Sportolónak szerintem kell a mega daily vagy biotech vitabolic. Nem nagy dózis az. A multi pro vagy a daily pak lenne nagyobb adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!