Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék többet húzódzkodni?

Hogyan tudnék többet húzódzkodni?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és csak egyet tudok húzódzkodni pedig nem valaki vékony a testalkatom...már 1 hónapja kondizom kicsit érzem is a változást de lehet a technikám rossz a húzódzkodásnál vagy nem tudom. Milyen izmokat erőltet meg igazán, és hogyan tudnám fejleszteni, hogy többet tudjak csinálni?

köszönöm :)

2016. aug. 8. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha hátból csinálod. Próbáld ki hogy teszel némi súlyt (pl. könyveket, vizet) hátizsákba és úgy próbáld felhúzni magad, aztán próbáld nélküle, sokkal könnyebben fog menni. Ezzel játssz addig amíg nem megy min. 10-15 ismétlés aztán jöhet a következő szint.
2016. aug. 8. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ami fontos még hogy a karodat csak mint "kampó" használd, kapcsold ki szinte teljesen és csak a hátadra koncentrálj, akkor fog jól működni.
2016. aug. 8. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..én mindig a bicepszemre koncentráltam lehet az volt a baj :)
2016. aug. 8. 15:17
 4/5 Jozso89 válasza:
Még mondanák egy olyan tippet hogy gyönyörűen meglehet edzeni a hátat kondiba pl van olyan gép amivel nem a full testsúlyod húzod ki csak mondjuk a 70%-át vagy 50%-át. Azzal egyre merészebbeket vállalsz és a végén azt fogod észrevenni h saját testsúlyod segítség nélkül 10es ismétlészszámokkal húzgálod. Nagyon jaánlom! Én se birtam magam kihuzni 1 év edzés után se, de ezzel rá lehetett hangolni :D
2016. aug. 8. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:

ha megy 1 teljes akkor fél húzódzkodásból menne kb 4-5.

azt kezd el csinálni 5 sorozatban.

így néz ki a fél húzódzkodás-

https://www.youtube.com/watch?v=cPGRw-T5SpY

ha már megy 5x10,utána érdemes elkezdeni a teljes mozgástartományt.

2016. aug. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!