Ez többet ér, mint a kreatin?
Figyelt kérdés
HGH, nyilván. Kinézeten melyik dob többet. Évek óta edzek már, kreatin kúrából már volt több is - 10-12 biztos -, de ez utóbbit még sosem próbáltam. Köszi a választ előre is! :)
2016. jún. 27. 22:14
1/11 anonim válasza:
Ez egy elég jó tesztófokozó, de atom drága. Külön külön sokkal olcsóbb. Meg inkább potenciát meg energiaszintet növel. Ha csak nem alacsonyabb az átlagosnál a tesztód akkor nem sok mindenre jó.
2/11 anonim válasza:
Nem fokoz ez semmit, max optimalizál. Eszesek!
4/11 anonim válasza:
Szerinted ettől heti több mint 70mg-ot fog termelni? Ha igen akkor miért nem? Nem értesz hozzá fogd be a pofád. Nem kell telebszni másnak a fejét a hülyeségeddel idióta.
5/11 anonim válasza:
Igazad van, nem értek hozzá. Inkább befogom a pofám.
6/11 anonim válasza:
Ha én mondom kuss van, ezt már szeretem !
7/11 anonim válasza:
a természetes tesztó fokozók érnek valamit, de csak akkor, ha nagyon alacsony a tesztoszteron szinted. ha te egy 18 éves srác vagy, akkor egyértelmüen kreatin, testboostert 30+osoknak szoktak ajánlani, vagy PCT-be HCG meg clomid/zita után szokták enni, ennyi
8/11 anonim válasza:
"Ha csak nem alacsonyabb az átlagosnál a tesztód akkor nem sok mindenre jó."
Ezt mondta béka.
Senki se mondta, hogy a kb 70mg tesztónál többet fog termelni.
10/11 anonim válasza:
Hát szerintem béka azért jobban ért hozzá mint az itt írók nagy része, és nem is írt hülyeséget Mr. 43%
És szerinted ha valakinek mondjuk 45 évesen heti 35-40mg termelődik akkor ha felmegy az 60-65re akkor nem fokozódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!