Creatin mellé mi lenne jobb tömegnövelő vagy fehérje?
Figyelt kérdés
Esetleg mehet mindhárom egyben? Heti ötször edzek,meg itthon reggel illetve este.2016. jún. 18. 09:59
1/10 anonim válasza:
Nem nagyon vagy tisztába az alapokkal barátom, étrend kéne neked meg esetleg fehérje, de sárga kapszulát olvasd el, és heti 3x kéne neked Kondiba teljes test edzés
2/10 likebike válasza:
1.Nem vegyél tömegnövelőt,drága,kevés fehérjét tartalmazó ízesített hulladék.
2.Kreatint pár holnap edzésmúlt után,megdobja az erőszinted,ha megáll a fejlődésed.
3.Fehérje akkor kell,ha nem tudsz annyit bevinni szilárd kajából.
4.Heti 3-4 edzés elég naturálban,te kezdő vagy,3 napos átmozgató edzés menjen.
3/10 zyzz.ae válasza:
Kreatin+HMB úgy tudom jó párosítás, de ezzel ne foglalkozz mert az alapokkal sem vagy tisztában.
4/10 Cortez70 válasza:
Csak egyetérteni tudok a többiekkel. Nincs meg még az alaptudásod, olvass. Nem kell heti 5 edzés. Kreatin sem kell vagy fél évig. Cukros tömegnövelő meg sosem kell. Étrend legyen, vitamin és heti 3 teljes testes edzés, kezdőknek. Ennyi.
5/10 A kérdező kommentje:
1 éve edzek igen,és úgy kezdtem ahogy irtátok. Elkezdtem fehérjét de egy pár hónapja naturálba folytattam és felszedtem 3 kilót izomban,próbáltam jobban kajálni mellette,de a jelenlegi szintnél jobban nem tudok kajákat állni.ezért kérdeztem meg azt hogy melyiket vegyem mellé,mert már a creatin megvan.
2016. jún. 18. 11:14
6/10 anonim válasza:
Vicces gyerek vagy mondták már?
7/10 Cortez70 válasza:
Ha tápkieget használsz, attól még naturál vagy. Vegyél akkor proteint és ahhoz keverj zablisztet, rizslisztet vagy eszel mellé banánt.
8/10 anonim válasza:
Szoal kaja nem megy de tomegnoelo feherje meg kreatinra van penz...ertem...
10/10 anonim válasza:
Sztem tömegnövelőt megéri inkább késziteni: fehérje és egy alacsony glikémiás indexű szénhidrátból.A mellá szedhetsz kreatint és először kreatin monohydrátot érdemes szedni.Aerob menjen, szőlőcukrot ne egyél mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!