Mekkora mennyiség után sok a fehérje?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. 90kg vagyok, 70kg zsírmentes tömeggel. Diétában fogyasztok 140-150g fehérjét. Ez soknak számít? Ettől a mennyiségtől lehetnek vesegondjaim?2016. aug. 5. 06:38
3/7 Cortez70 válasza:
Az a tuti, ha megvan zsírmentes tömegre kb 2g x ttkg. Van akinek kevesebb is elég, nekem pl nem volt az. 30 éve edzek, ez a tapasztalatom.
4/7 clint válasza:
Sztem nem lesznek vesegondjaid, de ezt igy megmondani nehéz, a vesebetegek többsége nem testépítés miatt lett az. A 2gramm protein tskgént az amolyan arany standard.
5/7 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy testsúly kg-onként 3 g felett már nem egészséges, mert problémát okoz a feldolgozása és bomlástermékeinek ürítése.
6/7 likebike válasza:
3g az tényleg sok és felesleges is,elég a 2g is
7/7 Cortez70 válasza:
3g xttkg mennyiséget koxoláskor érdemes csak. Akkor a megemelt fehérjeszintézis miatt több épül be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!