Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet megtalálni a terem...

Hogy lehet megtalálni a terem patikusát?

Figyelt kérdés
Elég színvonalas terembe járok, rengetegen vannak itt. Láthatóan sokan nyomják is. Viszont ezek csak mezei emberek nem beszélgetnek senkivel. Hogy találhatnék olyat akitől cuccot lehet kapni?
2016. aug. 3. 06:09
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
100%
Pedig beszédbe kell elegyedni az egyik izmosabbal, majd később rákérdezel, hogy tol-e valamit. Ha elmondja, akkor jöhet az, hogy tud-e neked szerezni vagy kit ajánl, aki tudna. Ennyi. Nem bonyolult.
2016. aug. 3. 06:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam. Már csak azt kéne kitalálni hogy mit mondjak neki, hogyan "közeledjek".
2016. aug. 3. 08:06
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
100%
Hozzám olyan szöveggel jönnek, hogy 'ez a gép mennyire jó, érdemes használni?" Utána meg:"amúgy mióta edzel?"
2016. aug. 3. 08:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Hasonlót képzeltem el fejben is. Az a cink mikor megkérdezem nyom-e valamit, aztán azt fogja mondani hogy nem. Közbe meg látom hogy szétrobbannak az erek a 45ös karján...
2016. aug. 3. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy nézd meg kihez mennek oda sutymorogni.
2016. aug. 3. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozzám is jöttek már páran, hogy mit nyomok és mennyiért adnék nekik is, csak én tényleg nem nyomok semmit se, de tudtam kihez kell küldeni
2016. aug. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!