Ndm kérdése:
Jól vannak így a makrók?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 187 centi magas, jelenleg 67 kiló. Kb. egy hónapja járok terembe, heti 4 alkalommal, és meg van a heti (minimum!) 2 óra (intenzív) kardió is. Számolom, hogy mit eszek, és az lenne a kérdésem, hogy így számomra megfelelőek a makrótápanyagok?:
280-300 g ch
65-80 g zsír
140 g protein
Előre is köszi :)
2016. júl. 21. 20:49
1/11 anonim válasza:
Ha havi 1 kilo megy fel akkor oke. Ha keesebb emelj a chn ha ha tobb akkor vegyel vissza. Heti 3x teljes test edzes kell
2/11 Cortez70 válasza:
Jó lesz kezdésnek, aztán majd látod.
3/11 anonim válasza:
Ha nehezen hízol egyáltalán nem kell annyi fehérje, se zsír, mert jóllaksz tőlük hamar.
4/11 Klanwarrior válasza:
A fehérje és a zsír rendben, a CH-t majd kitapasztalod, de jónak tűnik.
Kérdés: Minek kardiózol több órát egy héten, mikor tömeget kéne növelned?
5/11 A kérdező kommentje:
teljes testedzés? ne osszam fel a napokat?
2016. júl. 21. 20:55
6/11 Cortez70 válasza:
Teljes testes kell a kezdőknek. De utána is jó.
7/11 A kérdező kommentje:
ühm, eljárok focizni a haverokkal, de suli közben nem lesz annyi időm.. egyébként teremben mindig 10 perc futópaddal kezdek, és 5-10 perccel végzek.
2016. júl. 21. 20:56
8/11 A kérdező kommentje:
elfelejtettem megemlíteni, hogy mezomorf és endomorf között vagyok.
2016. júl. 21. 21:01
9/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor hagyjam abba az osztott edzést, és kezdjek el teljes testes edzéseket. értem :)
megy mindenkinek a zöld!
2016. júl. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!