Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel egyem reggel a tojást?

Mivel egyem reggel a tojást?

Figyelt kérdés

Üdv

Hol rántotta, hol tükörtojásként eszem reggeliként a tojást.

Milyen alternatívát tudtok kenyér helyett ? Mivel tudnám kajálni még ? Kis szénhidrát menjen mellé ? Zabon kívűl !

Válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 2. 23:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
akármivel, tökmindegy, csak ne legyen hozzáadott cukor meg zsir benne. rizs köles édesburgonya bulgur kenyér stb
2016. aug. 3. 00:00
 2/12 anonim válasza:
100%
Nem tudom milyen kenyeret fogyasztottál eddig, én rozskenyérrel eszek naponta háromszor, 2 tojást rántottaként.
2016. aug. 3. 00:11
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
háromszor? legyen kicsit változatosabb az az étrend, nem jó a sok glutén, liszt.
2016. aug. 3. 00:12
 4/12 anonim válasza:
Igen, eszek mást is, napi öt étkezés megvan, de persze keveset eszek többször. Az anyagcsere miatt. Illetve szedek zöld árpa tablettát is.
2016. aug. 3. 00:16
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
napi 3x kenyérfogyasztás szerintem akkor is sok, sőt, az energiakszükségeletet egyáltalán nem muszáj CH-val pótolni, megoldható zsirral is, van aki kb 0 ch-n van, sok fehérje és zsir, husok, zöldségek, stb, és ugyanúgy fejlődik.
2016. aug. 3. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Speciel én zöldséggel eszem a tojást, de persze ha neked szénhidrátbomba kell (mert a zöldség is ch, csak nem tömény), akkor válassz az étrendedben szereplők közül, figyelembe véve a kívánt mennyiséget és a véleményedet a reggeli szénhidrátfogyasztásról... A reggeli gyenge szénhidrátérzékenység miatt sokan nem ennének reggel sok és főleg gyors ch-t, azt hiszem. Mivel én nem eszem reggel, s nem vizsgáltam sokat ezt a témát, meghagyom másnak a továbbiakat e téren. Azt se tudom, mennyit lassít a rántotta pl. a rizs felszívódási sebességén, nem mintha a rizsek egyformák lennének...

Sok szénhidrát van, én pl. kedvelem a köles ízét... Van, aki simán eszik kenyeret, max. teljes kiőrlésűt s nem tapasztalja, hogy gondja lenne belőle. Én nem enném, de ezért írtam az elején a saját véleményt... Nem az enyém szerint eszel úgysem, bár nekem nincs fix véleményem, minden ember más.

2016. aug. 3. 00:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"nem jó a sok glutén, liszt"

A szénhidráton még el lehet merengeni, de azért ezt a "nem jó a glutén" témát pihentetni kéne. Max. annak nem jó, aki lisztérzékeny, minek mást riogatni ilyen baromságokkal? Paleo szakácskönyvet ne vegyünk neki mindjárt? Jövőre meg veszünk majd neki Busman szakácskönyvet, utána meg neander-völgyit, ja nem azt nem jó, mert kihalt ugye, de majd kitalálnak mást...

2016. aug. 3. 03:00
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
a glutén olyan mint a laktóz, senkinek sem jó, de pár embernek különösképp nem.
2016. aug. 3. 03:04
 9/12 Cortez70 ***** válasza:
100%
Pufirizs, rozsos abonett. Én ezekkel szoktam. Jó reggelt kívánok! :)
2016. aug. 3. 06:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
kockára vágott sajt és bacon az omlettbe + paradicsom
2016. aug. 3. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!