188 cm magas 81 kg vagyok szerintetek ez milyen testalkat? Endomorf, mezomorf, ektomorf? Válaszokat köszi
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 02:49
11/22 anonim válasza:
nem is hizni kell, hanem izmosodni... omg
12/22 anonim válasza:
"Alig eszem, mégse fogyok" --> egész nap koplal, szédül, rossz kedvű, majd eszik valamit, amit a szervezetének esze ágába nincs kilökni, inkább mindet a totál felesleget is elraktározza, mert hát ínséges idők járnak, ki tudja mikor jut hozzá megint. És most jöhetne még fél oldal erről, de a lényeget összeszedtem.
"Egész nap eszem, számtalanszor, végeláthatatlan mennyiséget, mégse hízok." --> A végletekig gyorsítod az anyagcserédet, a szervezet dőzsöl, és esze ágába sincs raktározni, úgyis jön még bőven.. Tehát csak éget, éget, a munka folyamatosan pörög.
13/22 anonim válasza:
Ezért kéne edzeni. Akkor lehet ragadna kis izom is rád. Meg nem nagy hirtelen bekajálni, hanem egyre több minőségi kaját enni.
14/22 A kérdező kommentje:
Ja szóval ti 20 szor esztek egy nap értem köszi ;)
2016. aug. 3. 02:09
15/22 anonim válasza:
nem az alkalom számit, de semmi gond. valaki 2 kajával több tápanyagot visz be, mint a másik 6-al
16/22 A kérdező kommentje:
Szted ha hízni akarok akkor nem olyan táplálékforrást eszek? Xd ne hülyits mar xd
2016. aug. 3. 05:51
17/22 anonim válasza:
ezek antropológiai kategóriák, külömböző műszeres mérések és számítások alapján lehet besorolni valakit, de gondolom inkább biológusok használják (én annak tanulok, meghatároztuk a sajátunkat is az egyik órán). nem értek a testépítéshez, szóval gondolom az előttem válaszolók jobb tanácsot adtak, de eléggé zavart hogy azt mondták hogy ilyen nincs.
19/22 anonim válasza:
Ez a három aztán minden, csak nem antropológiai kategória...
20/22 anonim válasza:
haver, volt már egyetemi antropológia órád? mert nekem volt, és ezek tényleg antropológiai kategóriák, arra használják őket, hogy az adott (élő) emberben megmérjék, hogy a zsír-, az izom- vagy a csontszövet van-e többségben. a nevüket is onnan kapták, hogy az embrionális fejlődés során melyik csíralemezből kifejlődő szövetről van szó. az, hogy valaki melyik kategória, genetikától és külső hatásoktól/életmódtól függ. ez így van, ahogy írtam, nem értek a testépítéshez, és biztos igazatok van, hogy ennek semmi köze ahhoz. csak azért írtam ezt, hogy legalább ne mondjátok azt, hogy nem is léteznek testalkattípusok, amikor igen, csak nem a testépítésnél jelentősek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!