Szabad-e venni 14 évesen Kreatin Monohidrátot?
Szeretnék szedni Kreatin Monohidrátot 14 éves vagyok és 2 éve edzek,2 hónapja csinálom a tömegnövelést és szeretnék fejlődni :) Amit beszoktam vinni naponta az 450g szénhidrát 270g fehérje és 75g zsír és napi 2-3-at edzek.
64kg vagyok és attól félek hogy valami bajom lehet a kreatin szedéstől a későbbiekre nézve. Vagy mit ajánlatok hogy erősebb legyek? :) Válaszokat előre is köszönöm :D
Persze,mert te 12 évesen olyan keményen edzettél...Ha 2 éve edzesz,de csak 2 hónapja növelsz tömeget,akkor eddig mit csináltál,hogy edzettél?Konkrétan sehogy,bocs.Te 2 hónapja edzesz igazából.
Ha jártas lennél a témában,akkor alap lenne,hogy neked elég 130g fehérje,nem 270g.Eddz heti 3-szor,teljes testes kezdőknek,nem ilyen napi 2-3 bohóckodás.Kreatintól nem lesz bajod,de minek venni?Ilyenkor vagy a legerősebb.Hiába emelsz 10 kilókat a súlyokon,a kreatin miatt,naturálban 1kg izomnál nem fog jönni több havi szinten.Lefogadom,hogy vitaminod viszont nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!