Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik hogy lefogytam?

Létezik hogy lefogytam?

Figyelt kérdés
Genetikailag vekony tupus vagyok azert kezdtem el edzeni hogy formasodjak. Az etrendemre nagyon odafigyelek, egeszsegesen taplalkozom es mertekkel, pedig imadom enni es felfalnek igazabol mindent:DD meg is tehetnem mert nem hiznek el, max hasra szedbek fel egy kis pluszt de nyilvan igy hogy kemeny munka aran mar kockasodik a hasam nem szeretnek egy kicsit se hizni hasra, ezert nagyon figyelek sz etkezesre. Ennek sajnos az az ara hogy mellbol fogytam egy kicsit...amit sajnalok de nem lehet minden tokeletes. Az lenne a kerdesem hogy lehetseges e hogy lapos lett a fenekem? Vagy csak en vagyok mar teljesen belebolondulva ebbe sz egeszbe? Heti 4alkalommal edzek fenekre (sajat testsullyal es sullyal felvaltva) de megis ugy latom nintha lapos lenne, pedig eddig nem volt az. Letezik hogy kokemeny edzes mellett lapos lett? Ilyenrol meg nem hallottam...

2016. júl. 31. 17:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyel zoldseget napo fel-1kilot. Egyel 400g csirkemellet meg 400g rizst 1hetig csak ezt edd minden nap es nezd meg h hizol e ;)
2016. júl. 31. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nemjonek a grammok akkor nincs mese meg tobb kaja kaj kaja de csak a cht noveld meg a zsirt max
2016. júl. 31. 18:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek ilyen dolgokra raallni. Valtozatosan etkezem, eszek is rendesen csak az a vaj hogy az adagjaim kicsik...de nem merem drasztikusan megenelni mert teljesen jollakok veluk es ha meg ennek az mar csak eszetlen zabalas lenne, mert imadok enki es barmennyit birneek szoval nem lenne megallas:D ez pedig nem celom
2016. júl. 31. 18:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor 100g ferje 50g zsir 250g ch

Ezekhez allits ossze egy etrendet magadnak es azzal nezd meg h fejlodsz e

2016. júl. 31. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:

1300 kcal mellett ne várd, hogy jöjjön a tömeg... Igenis enni kell, te pedig, úgy látszik, félsz az evéstől... Ez így nem fog menni.

Az egészséges ételekből pedig töméntelen kalória bevihető, ha tud enni az ember. Ha gond a kalória, emelheted a zsírt, de te inkább félsz, nem enni nem tudsz. Már szerepeltek itt makrók, vidd be őket rendes ételből s emelj a ch-n (vagy a zsíron), ha nem jön az izom.

2016. júl. 31. 20:34
 16/16 szöxi89 válasza:

Egyezek hogy fontos AZ embernek a kinezzete de nem fogyunk öröke.van hogy a szervezet ki van egve ugymond a sok dietaktol m a rengeteg edzes mellett AZ izmok is elfaradnak es nem fogyunk semmit...sz emberek a sztarokrol vexik a peldat h milyen gebek de Nagy resze MIT dolhozzik.

..egy atlag nònek ski mindent maga csinal otthol es m fizikai munkatvegez annak kell a kalorija.

2016. aug. 2. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!