Hogyan Feszesítsem a bőrömet miután lefogytam?
Sziasztok
Márciustól dolgozok az alakomon, elkezdtem magammal foglalkozni, 113 KG voltam ,mostanra 30 Kgt fogytam le tehát 83Kg vagyok, 187 cm magas és 21 éves férfi. diétáztam főleg a szénhidrát és a cukor mennyiség csökkentésével, az edzéseim nagyrészét kardioedzések tették ki, az utóbbi 2-3 hónapban kezdtem el rendszeresen kondizni
a kérdésem az, mivel elég sokat fogytam hiába edzem a mellizmaim és a hasizmom, kardiózok, nem látok haladást hogy a bőröm feszesedne, eléggé ki van nyúlva, főleg a hasam és a mellem.Hogyan tudnám mmeggyorsítani a folyamatot,hogy feszesebb legyen a bőröm, ne lógjon.Csodát persze nem várok, csak tippeket,praktikákat, amelyek segítik a folyamatot.Hallottam azokról a krongokról amiket feltesznek a hasra, combra, mellre, és rezgéseket ad le az izomnak, az működhet?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!