Kérdéseim hogy szálkásítsak vagy tömegnöveljek stb? (képpel)
Sziasztok!
Idén kezdtem el edzeni kb fél éve nem nagyon látványos a fejlődésem sőt kb semmilyen. Látszatra semmi nem jött rám. Fekvenyomásom 60kgal szériázok. Amúgy csak a 40-et nyomtam ki kezdetben. Szóval így erőben jött, de látszatra semmi vékony kar testem 0 lábam 0. Én a skinny fat emberek közé tartozom a kép alapján?(gondolom) Edzés jó amúgy odatettem magam nagy súlyokkal próbáltam fejlődni mindig. A kaja mindig rossz volt mert bíztam benne hogy olyan kva jó genetikám van hogy nekem semmi kajával is jó lesz a fejlődésem, hát nem így lett. Viszont most beszeretném lőni rendesen. Szálkásítsak hogy menjen le valamennyi zsír, vagy inkább tömegnöveljek? A célom egy szálkás fizikum nem is nagy tömeggel. Hiszen naturálban amúgy sem lehet nagy tömeg szálkásan, viszont én inkább a szálkásságra "pályázom" ha lehet ezt így mondani hogy az domináljon. Kokszolásnak értelmét nem látom nem vagyok versenyző nem fogok valószínűleg soha. Viszont elég kétségbeejtő hogy nem jött rám kinézetben kb semmi. Attól félek soha nem is fog. :( Ha kaját belőném akkor fejlődnék rendesen? Mit tegyek srácok? Tömegnövelés vagy szálkásítás? Milyen étrendet csináljak ? Tudok én jól kinézni egyáltalán? Aki tud 1-2 bátorító mondatot mondani az nagyon jó lenne...
Üdv, egy 18 éves srác
Ez megy.
Hétfő: Mell/Bicepsz
4 sorozat fekvenyomás, 8-10 ismétlés
3 sorozat ferde pados nyomás kézisúlyzókkal, 8-10 ismétlés
3 sorozat ferdepados tárogatás, 8-10 ismétlés
3 sorozat tolódzkodás bukásig
3 sorozat bicepsz egyenes rúddal, 8-10 ismétlés
3 sorozat kalapács kézisúlyzókkal 8-10 ismétlés
3 sorozat bicepsz gépen, 8-10 ismétlés
Kedd: Láb
4 sorozat guggolás 8-10 ismétlés
3 sorozat kitörés
3 sorozat lábtolón 8-10 ismétléssel
3 sorozat lábnyújtás 8-10 ismétlés
3 sorozat lábhajlítás 8-10 ismétlés
Vádlizás sok ismétléssel, amíg el nem kezd égni.
Csütörtök: Váll/Tricepsz
4 sorozat nyakból nyomás kézisúlyzóval 8-10 ismétlés
3 sorozat oldalemeléss 8-10 ismétlés
3 sorozat előre emelés 8-10 ismétlés
3 sorozat hátsó deltára 8-10 ismétlés
4 sorozat letolás csigán sima rúddal 8-10 ismétlés
3 sorozat homlokhoz engedés francia rúddal sima padon 8-10 ismétlés
3 sorozat letolás csigán kötéllel 8-10 ismétlés
Péntek: Hát
3 sorozat t-rudas evezés 8-10 ismétlés
3 sorozat szűken húzás 8-10 ismétlés
4 sorozat felhúzás 8-10 ismétlés
3 sorozat fűrészelés 8-10 ismétlés
3 sorozat hiperhajlítás 8-10 ismétlés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!