Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelő étrend turmixok...

Tömegnövelő étrend turmixok nélkül?

Figyelt kérdés

Tudna valaki segíteni nekem összeállítani egy tömegnövelő étrendet fehérje turmixok nélkül?

Azért nem kellenek turmixok, mert otthon tele vagyunk minőségi alapanyaggal , csak főznöm kellene. 18 éves,182 cm magas vagyok , 73 kg , testzsírom körülbelül 10%. Lehetőleg ne csak csirkéből, illetve rizsből álljon.

2016. júl. 29. 12:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért nehéz megérteni mert ugyanannyi fehérjét kell bevinni ha van tápkieg ha nincs, ezért értelmetlen oda irni hogy DE TURMIX NÉLKÜL!!!44! ha igyis ugyis ugyanannyi a makró
2016. júl. 29. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Herold szard mar le ezeket a gyokereket
2016. júl. 29. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

én azt nem értem, hogy 2016-ban egy 18 éves ember nem tud felsorolni 5 ételt. de oké, tegyük fel hogy ez lehetséges, de akkor is ott a google. beirod hogy "foods"

MINDENT ehetsz ami természetes, és nem cukros vagy 'rossz'zsiros, csak passzoljon a makró. de várj, segitek, pár példa:

alma, banán, barack, dinnye, szőlő, narancs, citrom, szilva, káposzta, saláta, paradicsom, paprika, uborka, brokkoli, kelbimbó, bab, lencse, kukorica, csicseriborsó, borsó, zöldbab, csirke, marha, tonhal, lazac, tojás, túró, mogyoró, mandula, dió, kesudió

ezekről hallottál már?

a makrókat meg a kalóriát meg ugysem tudjuk, mivel mindenkinek más a szükséglete. az alap hogy TS x 2 fehérje és TS x 1 zsir minimum, a többi ember függő. amúgy napi 20 ilyen kérdés van, és 2 perc googlézéssel amúgy is megtudod ezeket, minek kiirni?

2016. júl. 29. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazából csak alternatívák kellett volna a csirke-rizs mellé,de már megoldottam. Köszönöm a válaszokat...
2016. júl. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!