Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje plussz Vitargo vagy...

GYMBOY kérdése:

Fehérje plussz Vitargo vagy Tömegnövelő?

Figyelt kérdés
Az étrendemet belőttem . Tömeget szeretnék növelni zsírosodás nélkül. Én igazából a Vitargosat választanám , de érdekel mások véleménye.

2016. júl. 9. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha belőtted az étrendedet akkor már nem szabadna ilyen kérdéseknek felmerülnie. Amikor kialakítottad az étrended akkor ki kellett számolnod a napi fehérje és szénhidrát beviteled testsúlykilogrammra. Ha meg vannak az értékek még nem csapsz mellé X gramm fehérjét vagy ch-t pluszba. Ezeket bele kéne építeni az étrendbe. Zsírosodás nélkül kivitelezhetetlen a dolog. Legfeljebb akkor ha nagyon az elején jársz és a genetikád engedi.
2016. júl. 9. 21:05
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
Felesleges gyors ch. Zab vagy pufirizs jobb a protein mellé. Nem ezen múlik a dolog, hanem az egész napi össz kajabevitelen.
2016. júl. 9. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
A reggelim az zab. De edzes utanra kell valami gyors felszivodasu szenhidrat . Es elmeletileg a Vitargo a legjobb. Hat igen ugy lottem be hogy mar azt is beleszamoltam.
2016. júl. 9. 23:46
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Nem kell edzés után sem gyors ch. Nem kell beszopni a shopbuilder marketingjét.
2016. júl. 10. 05:27
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
Amúgy minek kérdezel, ha már eldöntötted és szerinted te jobban tudod? Aki nem használ tápkieget, de megvan a napi bevitele sima szilárd kajából, az is ugyanúgy fejlődik, mint az aki edzés után tápkieget használ. Nincs anabolikus ablak, nem kell marhagyorsan visszatölteni semmit. Eleve eszünk edzés előtt is 1-15 órával. Nem fog teljesen lemerülni a ch raktár, hiába állítja a sárga oldal. Baromság. A gyors ch-val csak az inzulinrendszered baszogatod, kockáztatva egy későbbi cukorbetegséget. Semmi előnyöd nem lesz vele. És is próbáltam vitargot is, dextrózt is, de semmivel nem volt jobb, mint most, mikor csak összetett ch megy. Most nézek ki jobban. Na ennyi.
2016. júl. 10. 05:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem meg mert nem tudtam , nem voltam benne biztos. Hat igen a builderen nagyon szajkoztak hogy kell. De amugy csupan a szénhidrát bevitelem 10%-át tenné ki.
2016. júl. 10. 09:49
 7/9 Cortez70 ***** válasza:
Tökmindegy. Nem érsz el jobb eredményt vele, mint más ch-val. Ez a lényeg.
2016. júl. 10. 09:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! És akkor váltsak inkább zabpehelylisztre? Vagy tudnál valamit javasolni?
2016. júl. 10. 10:02
 9/9 Cortez70 ***** válasza:
Zab vagy pufirizs mellé, vagy rizsliszt, esetleg rozsos abonett.
2016. júl. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!