Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nap futás, egy nap edzés?...

Egy nap futás, egy nap edzés? Futhatok minden nap? Muszáj pihenőt tartani?

Figyelt kérdés
Eddig mindennap futottam, utána edzés, és ezt minden nap. Kb egy hete mondták nekem hogy csináljam úgy h egy nap futás egy nap edzés + pihenő nap is kell. Azóta ezt így csinálom de szerintem bírnám a mindennapos futás edzés kombinációt. Jó legyen de a futást nem akarom ennyire elhagyni. Szoval csinálhatnám úgy hogy pl. Hétfő,szerda,péntek edzés de minden nap futás??

2016. júl. 29. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is hasonlóan csináltam erősítés előtt bicikliztem és előbb utóbb rájöttem hogy nem tudom a lábamat olyan szinten terhelni súlyokkal mintha előtte nem bicajoztam volna. Így azóta úgy csinálom hogy A nap erősítés B nap kardió és teljesen ki tudom használni a testemet.
2016. júl. 29. 10:42
 2/2 anonim válasza:
Én 3-4 nap edzek egy héten, de kell a pihenőnap az izmoknak, szükség van regenerálódásra. Oszd szét két napra.
2016. júl. 29. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!