Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A táplálékkiegészítők károsak?

A táplálékkiegészítők károsak?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat (orvosok szájából is), hogy a különféle táplálékkiegészítő készítmények károsak lehetnek a májra, gyomorra. Ebből mi az igaz?

Valamint ki szeretném próbálni a Scitec Nutritiontól a JointX-et valamint a Mega Daily One Plust (vagy ehelyett a Biotect USA Vitamin Complexet. Ezek nem károsak? Van valakinek bármiféle tapasztalata velük?

#táplálékkiegsézítő
2016. júl. 27. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Van. Ne jarj sz@r orvosokhoz. Vedd meg a vitamint nyugottan vehetsz feherjet vehetsz barmit amit arulnak a biotech-be vagy a scitec be ezek be vannak vizsgalva. Nem lehet tole bajod. Az egeszsegtelen tul cukrozott gyors kajaktol lehet bajod na meg a foggyos orvosoktol.
2016. júl. 27. 12:55
 2/9 GYMBOY ***** válasza:
Nem károsak , koncentrált élelmiszerek . a vitamin az meg vitamin . Annak aztán tényleg semmi káros hatása nincs . Szerintem akkor inkább válaszd a Mega Daily One Plust , azért a SciTec még mindig jobb mint a Biotech . És szerintem a JointX se rossz ötlet megelőzésképpen.
2016. júl. 27. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
ha naponta megeszel egy 8 kilós vödröt, akkor igen. káros LEHET. minden káros LEHET ha 100x annyit eszel meg, mint amennyire szükséged van. még a viz is.
2016. júl. 27. 15:13
 4/9 Cortez70 ***** válasza:
Normálisan használva nem károsak.
2016. júl. 27. 16:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Az ugye nem befolyásol semmit, hogy 17 vagyok?
2016. júl. 27. 16:33
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
Semmit.
2016. júl. 27. 16:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Kinéztem még a Biotech USA Nitro Pure Wheyt, mert ebben van l-glutamin és BCAA is. Ezt is szedhetem nyugodtan? Szedhetem együtt a Daily Mega One Plusszal és a JointX-szel? Nem lesznek egészségügyi gondjaim?
2016. júl. 27. 18:16
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
Mehet együtt simán.
2016. júl. 27. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem értesz hozzá, akkor valószinü a kaja sincs rendben, és fölös a tápkieg is
2016. júl. 27. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!