A táplálékkiegészítők, fehérjeporok, egyéb testépítő bodybuilderes szerek mennyire károsak?
Vagy te kamuzol, vagy az ismerősöd. Ez csak kaja...
Ugyanaz a fehérjepor, ami a bébitápszerekben is van. Meg cukor a tömegnövelőkben.
Impotens max szteroidoktól lehet, hozzá nem értő használat mellett. De az nem étrendkiegészítő.
Egy ideig én is kondiztam!
Eleinte nem szedtem ilyen porokat... mindig is próbáltam természetes módon bevinni a szervezetembe a megfelelő anyagokat!
Pl.: fehérje por helyett ,találtam a Penny-ben egy elég jóízű úgymond ivójoghurtot ami 70% tejsavót tartalmaz!
Egyébként ezek a tápkiegészítők a vesédet károsítják, illetve a tömegnövelő nagy eséllyel okoz cukorbetegséget (Mivel a benne lévő szénhidrát az CUKOR)!
Mint mondják a cukor = fehér méreg!
Bár ilyenről még nem hallottam ,hogy valaki impotens lett tőle (ilyen esetben elsősorban lelki/pszichés eredetű lehet a baj, másodsorban fizikális)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!