Károsak a táplálékkiegészítők?
El szeretnék kezdeni kondizni, mert egy izmosabb testre vágyok. Ehhez kellene szednem ilyen dolgokat, mert enélkül esélytelen a táplálkozást nyélbe ütni.
Fehérje s szénhidrát elegendő a fejlődéshez? (csak ezeket szedném)
Mennyire károsak ezek a készítmények? Több év múlva például ugyanolyan lesz a szervezetem?
Havonta mennyiből jöttök ki?
Valamit érdemes mellé szedni még vagy nem muszáj?
Milyen gyarapodásra lehet számítani egy hónap után kb? (nem vagyok hízásra hajlamos)
Nem károsak, de ennél ez jóval összetettebb. Fehérjéből is többfélét kell szedni, és egy jó multivitamin is alap.
Havonta kb. 12-14-20 ezer Magyar Forintot ha tudsz rá számolni, az már valami, de tudom, ez is tág intervallum. A határ meg kb. a csillagos ég. Attól függ mennyit tudsz
182cm, 65kg vagyok. Havi 5-6e forintot tudnék rászánni erre.
Ebből kijönne egy kisebb fehérje meg a dextróz is egy olcsó szőlőcukor formájában. Fehérjét mért kellene többfélét szedni? (ezáltal is meglenne a napi szint)
Hát, ilyen adatokra inkább azt mondanám, hogy első körben hízni kéne. Én vagyok vékony a 63 kilómmal a 168 centimhez.
6 000 pénzből meg a C-vitamin és a multivitamin se jön ki, bár erről nem fogok hitvitába kezdeni.
Milyen fehérje az, ami ebbe belefér? A legolcsóbb fehérje is kb. 100 120 pénz adagonként, nekem ez így nem áll össze.
Írhatsz privátot is, ha nem akarsz reklámozni.
nem valami nagy kiszerelés, mert ~1kg az kb egy hónapra elegendő mennyiség szűkösen fehérjéből.
jobb egy nagyobb kiszerelést venni ezek szerint.
esetleg megbízható minőségi dolgot tudnál javasolni fehérjéből? e mellé mi kellene még? rádióban a tömegnövelőre azt mondták káros, mert állítólag nem építi fel rendesen a plusz izomtömeget...
miket lenne érdemes venni? esetleg terméket tudsz javasolni?
testtömeg alapján megy, tehát ugyanúgy kéne az adag, mint Neked, mert egyforma tömegünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!