Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szedjek proteint s egyéb...

Szedjek proteint s egyéb efféle szereket?

Figyelt kérdés

A testépitést toltam két éven keresztül mindenféle anyag nélkül. Elég jó szintre sikerült elérnem, de aztán a fősuli maitt már nem volt időm rá, igy abbahagytam. Most három év után el szeretném kezdeni, még a kar- és hátizmaim elég jól látszanak, mellre picit felszedtem.

Jelenlegi súlyom kb. 75 kiló (anno 79-80kg voltam), 182cm magas vagyok.

A fő ok amiért félek proteint szedni az az, hogy csúnya pattanások, kelések jönnek ki az arcomon, mert az egyik volt osztálytársam ilyennel küzdött.

Mogyorót és származékait nem ehetem, túlfűszerezett ételeket sem.

Mit tartalmaznak pontosak ezek a szerek? Tanácsoljátok?

2016. júl. 25. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem szerek hanem etrendkiegeszito. Ez is kaja. De ha allergiasvagy ra akkor ne szedj amugyse kell vidd be a kello makrokat kajabol es kessz
2016. júl. 25. 19:14
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
Ha megvan szilárd étkezésekből is a napi kb 2g x ttkg fehérje beviteled, akkor nem kell por. Vitamin az viszont kellene.
2016. júl. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!