Ez így jó lesz teljes test edzésnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Más sportágból szeretnék átnyargalni ide, és a testépítéssel foglalkozni, természetesen naturálban.
Heti 3x mennék edzeni, a teljes testes edzésre gondoltam, amelyet így terveztem:
-Fekvenyomás
-Tolódzkodás súllyal
-Bicepsz állva (1v2 kétezes súlyzókkal)
-"Ferde padon hasalva fűrészelés(?)" (Heroldka linkelte régebben)
-Vállból nyomás, hasprés
Tudom hogy nincs benne láb, de 3 combizomszakadás és 1-1 boka illetve térdszalagszakadás után nem merek guggolni/felhúzni..
Sárga kapszulán túl vagyok,kaja jó.
Működhet?
2016. júl. 24. 19:34
1/4 anonim válasza:
tolódzkodást mellre és tricepszre is lehet, attól függ, hogy csinálod, esetleg homlokra engedés, meg én tennék bele húzódzkodást
2/4 Cortez70 válasza:
Működhet, lábedzéssel nyilván jobb lenne.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt szakadásom, méghozzá bokában, de akkor is kéne láb, mert anélkül baromira nem leszel esztétikus. Próbáld kevés súllyal, óvatosan, de ne hanyagold el teljesen, hidd el, nem lesz jó.
4/4 Klanwarrior válasza:
Lábat is edzenék a helyedben, nyilván nem kell nagy súllyal.
Szépen, fokozatosan megerősödik a szakadt izom is, legalább rehab-szinten érdemes foglalkozni a lábbal.
Húzódzkodj még ezek mellé és oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!