Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valami tippet tudtok adni...

Valami tippet tudtok adni hogyan egyek meg ennyi kaját?

Figyelt kérdés
Reggel 6tól este 11ig szoktam enni és nem tudom mindig sikeresen meg enni az adagot tudtok valami tanácsot ez ügybe ? itt van mit eszek 250g zabpehely 250g turó 250g rizs 300g csirke mell 200g krupli 4 tojás 100g bab 50h szőlőcukor 69kg vagyok 1 hónapja edzek ezzel a kajával de nem jöt + súly ezért emelni kéne a kaján de még ezt se tudom miden nap meg pedig probálom sokszor már hányok majd nem valami tanács esetleg ? ezek mellet a kaják mellet tápkieget nem tudok venni sajnos
2016. júl. 19. 15:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

mondjuk az egész napra volt összesen annyi.

lábazás után 400g volt(+2zabcsoki) és a többi étkezéssel volt együtt 650g. bocsi

2016. júl. 19. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Bakker, Bence egy állat vagy! A te etetésedet sem szívesen finanszíroznám...
2016. júl. 19. 17:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Szuleid nem furcsaljak neha hogy ennyit eszel? xd
2016. júl. 19. 18:03
 14/19 anonim ***** válasza:

3,5g ch nem is olyan sok, ahogy számolom.

Vagy akkor az is nagy szám, hogy anno 2,5-3 g/zsírmentes tskg zsírral fogytam (nem gyorsan s volt miből, az igaz. jobb napokon 2g/tskg alatt voltam a sok hájat is számolva)? A fehérje 1,5 g/nettó tskg volt, a szénhidrát hasonló. Szálkásításnak nem nevezhetem, mert mozgás nem volt és izom is csak ami egy kicsit sem aktív élettel jár.

Edzéssel fogytam volna, mint a parancsolat.

Kérdező, ha sok a térfogat, ehetsz zsírosabban is. Aztán az vagy segít, vagy nem.

A zab, ha zabkásának készíted el sok vízzel, elég tekintélyes mennyiség, ugyanez a rizsre, lehet, hogy szárazabb szénhidrátot kéne enned, ha egyszer nem tudsz igazán enni s ha a zsír is problémás.

2016. júl. 19. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Már nem.

Majd most az új osztálytársaim fogják:D

(9.es leszek)

2016. júl. 19. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Bence bakker attól hányingerem lett hogy elolvastam amit írtál. :DD És még én sírok a 3.5g ch-val, tiszta bzulás. Mondjuk nekem nincs nagy étvágyam így erőltetni kell.
2016. júl. 19. 18:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Annyi az egész, hogy csak mindenki más.

Valakinek még több kell.(az mondjuk ritkább)

2016. júl. 19. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:

--gömb--

Tavaly ilyenkor 1 kg fénymag volt a napi adagom.

Igaz nem enni kellett hanem inni, mert 8 liter vízbe volt beleturmixolva.

Annakidején nekem is marha nehéz volt hozzászokni a sok kajához, régen olyan lapos volt a hasam hogy akkor is befelé állt ha kiengedtem.

2016. júl. 19. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Ki fogom próbálni, hogy mennyi rizst tudok megenni, de a kalóriatartalma s összetétele alapján sokat. Telefőzöm a 7 literes kuktát s megesszük ketten :) Maximum szénhidrátmérgezést kapok, bár így gyümölcsszezonban jól bírom.

A párom átszámítva (illetve zsírszegény napjain ténylegesen) 6-7 g/tskg szénhidráttal stagnál, pedig se izom, se edzés nem nagyon van. Néha szent borzadállyal nézem, mennyi rizst és zabot betol, s azért csak pár kilót főve (mindkettőt négyszeres vízzel készíti), mivel sok zsírt is eszik. Poénos lesz, ha majd edz és izmot is szed fel.

De egy izmos, aktív embertől ennél azért nagyobb kalóriaigényt várok el, már ha az anyagcseréje is gyorsabb fajta.

2016. júl. 20. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!