Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El akarom kezdeni a fegyencedz...

Koklerful kérdése:

El akarom kezdeni a fegyencedzést, tudtok adni valami tippet? (komoly tippekre várok nem baromságokra)

Figyelt kérdés
Már leszoktam a dohányzásról is, próbálok oda figyelni arra mit eszek-iszok, egészségesebb életmódot akarok élni, meg azért is akarom elkezdeni hogyha tükörbe nézek lássak benne valakit....meg ugye sokkal olcsóbb mint a kondizás, meg már nem akarok eltunyult gyerek lenni...
2013. dec. 30. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor töltsd le ha még nincs meg, és kezdd el.

A tippem: ha nem tudsz hol, akkor szerezz be egy huzodzkodó rudat. és kezdd az elejétől, bármilyen gagyinak látszódik.

Ha nagyon megy, akkor maximum elvesz 2 hetet az életedből.

2013. dec. 30. 14:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Könyvet akarom meg venni kb 1 héten belül, az aggaszt nagyon hogy hogyan fogok fejlődni, meg hogy nagyjából hogy táplálkozzak...
2013. dec. 30. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

táplálkozástól van millió+1 cikk és könyv, olvasgass a témában. szerintem ha nem versenysportra készülsz, akkor nem kell túlspirázni meg grammra pontosan méregetni.

Fejlődés meg egyénfüggő. van ami könnyebb van ami nehezebb.

2013. dec. 31. 10:29
 4/5 anonim válasza:

Én két hónapja kezdtem el, és meg vagyok elégedve a változással, ami rajtam ment végbe. És most nem konkrétan a fizikai változásra gondolok, hanem a szellemire. Egyre eltökéltebb vagyok, és egyre erősebb akarok lenni.

Egyébként a könyvben szerintem mindent megtalálsz, de ha kérdésed van, nyugodtan írj priviben, ha tudok szívesen segítek.

Egy jó tipp: KEZD EL, ÉS SOHA NE HAGYD ABBA! De ez majd úgyis adja magát..

2014. jan. 1. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már nagyobb lett az önbizalmam :D (Y)
2014. jan. 1. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!