Nem tudtok nekem tippet adni hogy melyik tánc fajtát válasszam? Hogyha. (Többi lent)
Figyelt kérdés
3 évig lovas tornásztam ezért vanegy pici torna gyakorlatom. Aztán még két évig társas táncoltam. Utána másfél évig vívtam. Azt mondják rólam hogy nagyon hajlékony vagyok (nem nagyképűségből)és mindenképp szeretném ezt az adotságom kamatoztatni a sportba amit választok. Viszont mindenképp szeretnék zenére mozogni. Úgy hogy nem tudok dönteni. Légyszi ha valakinek van ötlete írjon. Előre s nagyon köszi a válaszokat!!2015. aug. 27. 16:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem a balett a legcsodálatosabb dolog a világon. Nyilván már profi nem leszel, de csodás sport! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod gondolkozom rajta!!:) Amúgy azt elfelejtettem írni a kérdésben higy 13 éves lány vagyok.
(kérdező)
2015. aug. 27. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!