Csak fekvőtámasz?
Két szék között tolódzkodj, valami állvány csak van a ház körül, amin húzódzkodni is tudsz, a fekvőnek 100 féle variációja van. Szűk-, széles-, diamond-, pike-, ágyra-feltett-lábas-, kézenállós-fekvő, stb. :D
Lábra egy lábbal tudsz guggolni.
Ha bármiből tudsz egyszerre 20-nál többet csinálni, akkor nehezíts mondjuk egy táskával a hátadon.
Ha van hintaállványod, szerezz be tornagyűrűt, azon mindenfélét lehet csinálni ;)
Vállra tudsz edzeni akár egy 10l-es locsolóval is. Megtöltöd x liter vízzel, és mehet az előre- és oldalemelés.
Fogsz egy seprűnyelet és két 15-20 literes vödröt, megtöltöd a vödröket földdel, vagy homokkal, vagy amivel akarod, ráteszed a seprű két végére, megfogod, és felhúzni és evezni is tudsz. Teljesen kezdőként elég lesz az a súly is. :D
OFF: Én tavaly nyáron otthon edzettem, 2,5 hónap alatt 3kg jött fel(69-72kg), a suli kezdete óta viszont kondiba járok :D Azóta 81kg vagyok :)
Egyébként ne félj a konditól, nem harap, én sem mertem elmenni először, de végül is imádom :)
Hajrá ;)
A terhelést úgy is növelheted, hogy pl. ha már megy a sima fekvőtámasz, akkor nehezítésképpen felrakod a lábaid valamire (lépcsőfok, zsámoly, ágy, stb.), majd egyre magasabb tárgyakra. De ez a kétfajta fekvőtámasz gyakorlat nem lesz elég. Ha otthon akarsz edzeni, akkor gondolom a saját testsúlyos edzésre gondolsz. Ajánlom neked Gödrösi Ádám Street Workout mindenkinek c. könyvét. Vagy csinálhatod ezeket is:
https://www.youtube.com/results?search_query=hunbars+edz%C3%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!