Melyek az alaptáplálék kiegészítők amiket használni kell/érdemes?
Figyelt kérdés
Eddig izületvédőt, vitamint használok.2016. júl. 14. 20:08
2/9 Cortez70 válasza:
Ennyi amit írtal. A többit nem kell csak lehet.
3/9 anonim válasza:
Akkor minden megvan. A többi kieg csak opcionális.
5/9 anonim válasza:
Vitamin? Felesleges, max néha ha eszedbe jut kapj be egy szemet. Akkor már inkább fehérje edzés után. (És kezdetben abból se kell napi kettőt lenyomni, inkább kétnaponta egyet.)
6/9 Cortez70 válasza:
5, ha megvan szilárd kajából a napi kb 2g x ttkg fehérjebeviteled, akkor nem kell proteinpor. Nem ad hozzá semmit pluszban, naturálban. Szóval nem kellene baromságokat írni. Vitamin fontosabb, mert azt kajából nem tudod fedezni. Mármint annyit, hogy elég legyen egy sportolónak.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ez a "tömjed a vitamint aminek nagyrésze fel sem szívódik" elv átverés, ami csak shop.builderner termeli a pénzt. És ez most nem összeesküvés elmélet akar lenni, még ha annak is tűnik. Egyszerűen egy bizonyos dózis felett már a dózis emelése nem emeli jelentősen a felszívódott vitamin mennyiségét.
8/9 anonim válasza:
(Egyébként az más dolog hogy ugyan az a mennyiség több részre elosztva valóban hasznos lehet. Pl egy szem mega daily one minimum három különböző időpontra szétdobva.)
9/9 Cortez70 válasza:
Sosem rendeltem még a shopbuildertől. Viszont mióta nagyobb dózisú multi megy sokkal jobban regenerálódok és energikusabb vagyok. Nekem ez elég. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!