Milyen étrendet ajánlotok, hogy kocka hasam legyen? (Többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagy 105kg 190cm nem kövér meg semmi. 10 hónapja heti rendszerességgel 3x-or járok kondi terembe fehérjét és creatint szedek edzés előtt de az étrendemen is szeretnék változtatni mert magában az edzés nem minden. Nincsen nagy hasam csak egy kis lengés csillapító és azt szeretném eltüntetni. Milyen étrendet ajánlanátok? 15/f2016. júl. 13. 14:54
1/3 anonim válasza:
Szálkásító étrendet. Töltsd le netről a Sárga kapszula nevű kiskönyvet, abban benne vannak a táplálkozási alapismeretek.
2/3 anonim válasza:
190cm 105kg-val az azért nem átlagos. Pici fogyó is kéne.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát a zsírt probalom átalakítani izommá nem sok van rajtam, de tényleg nagy vagyok és eléggé jó géneket örököltem.
2016. júl. 14. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!